Arada Giren Aşırı Kasma ve Donma Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SouL

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Selamlar, arkadaşlar benim bilgisayarımda zamanında bir oyuna girmek için windows defender ve bulut korumasını kapatmıştım. oyunla işim bittikten sildikten sonra bilgisayarımda durup dururken aniden donma,kasmalar başladı  (oyuna yada boştayken) sürekli değil ama,sonrasında kaspersky ile tarama yaptığımda truva atı ciddi bir virüs algıladı silip kaldırdım fakat sorun hala devam ediyor tahminimce windows defender tarama yaparken başlıyor donma kasma sorunu ama tamda emin değilim acaba virüsün etkileri olmuşmudur yardımcı olursanız sevinirim.... Konuyu yanlış yerde açtıysam affola... ::)                                                                                                                                                                                                                              Ryzen 7 3700x,Rtx 2060 rogstrix,asus b450plus tuf gaming,2x8 ballistik 3000 mhz ram,

KS

SouL

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Defender'ı  kapatım hiç deneme yapmadım ve yazılımsal olarak neyi kastettiniz biraz açarmısınız

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Donanımsal olduğunu düşünmüyorum anlamında dedim. Windows güncellemeleri de bunu tetikliyor olabilir. Format sorunu kesin çözecektir ama :)

KS

SouL

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Anladım format halleder diyosunuz, çok teşekkür ederşm yardımcı olduğunuz için iyi forumlar :))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri