Arada Kaldım. Bir Tanesini Önerebilir Misiniz?

duskys

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba;
Şu aşağıdaki iki bilgisayar arasında arada kaldım. Tabii ki bu fiyatlarda daha iyi öneriniz varsa onları da dinleyebilirim. Günlük kullanım için bir bilgisayara ihtiyacım var. BÜtçem de zorlasam ancak bu kadar oluyor. Çok teşekkürler şimdiden.

Hüsom

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
761
ideapad daha mantıklı ram ve işlemci farkı var

SneaX

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
106
Merhaba;
Şu aşağıdaki iki bilgisayar arasında arada kaldım. Tabii ki bu fiyatlarda daha iyi öneriniz varsa onları da dinleyebilirim. Günlük kullanım için bir bilgisayara ihtiyacım var. BÜtçem de zorlasam ancak bu kadar oluyor. Çok teşekkürler şimdiden.

ideapad kesinlikle daha mantıklı

ckribrahim

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,100
Merhaba;

İkiside fazla fiyat olarak. Bu fiyatlara 5700u bulunur. Yada mx330 ekran kartlı laptop bulunur.

Mamacita

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
24
birinin işlemcisi iyi birinin rami. seçimim ramden yana olurdu ama.

ckribrahim

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,100

Mx 350 bile var. https://www.hepsiburada.com/acer-ex...a=BOZDAN+Teknoloji&url_src=and-product-detail

Hüsom

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
761

Mx 350 bile var. https://www.hepsiburada.com/acer-ex...a=BOZDAN+Teknoloji&url_src=and-product-detail
hocam gündelik işlerde işlemci yeterli ama ram yetersiz yapacağı işlerin %90ı ram istiyor 5825u bile var bu fiyatlara ama ram farkı var

ckribrahim

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,100
hocam gündelik işlerde işlemci yeterli ama ram yetersiz yapacağı işlerin %90ı ram istiyor 5825u bile var bu fiyatlara ama ram farkı var
Ram 400 lira dostum. 400 lira için o kadar parayı çöpe atmak demek bu. 8 gb ram alır takarsınız. 5825 te var doğru. 8 gb alırsın bakaraın keyfine.

KS

duskys

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri