Aras Kargo saçmalığı

Capone

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
45
XRancer oyuncu koltuğu aldım aras kargoyla geldi şimdi kapıya kadar çıkartmaları lazım değilmi normalde aşa apartmanın önüne kadar indim yukarı kapanın oraya çıkartmıyoruz dediler bide 2 hafta önce pc aldık yurtiçi kargoyla geldi kapıya kadar bıraktılar

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
XRancer oyuncu koltuğu aldım aras kargoyla geldi şimdi kapıya kadar çıkartmaları lazım değilmi normalde aşa apartmanın önüne kadar indim yukarı kapanın oraya çıkartmıyoruz dediler bide 2 hafta önce pc aldık yurtiçi kargoyla geldi kapıya kadar bıraktılar
insana göre değisiyor getiren var getirmeyen var ayagına kadar getiren var

IV.PALADADDY

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
768
ağır bır esya oldugu ıcın halıyle kapıya bırakır. bırlıkte tasımayı teklıf etseydın :D

KS

Capone

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
45

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
Belli bir kilo üstün taşıma zorunluluğu yok diye biliyorum.

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
ne kadar olabilirki oyuncu koltuğu neler getiriyorlar :D
Sınırı hatırlamıyorum ama kişiye göre değişiyor. Bana kredi kartım geldi özel teslim edilmesi lazım bırakıp gitmişler. İmza alınacak evrak oluyor sallayıp gidiyorlar.

furkangorur

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
126
kargo boyutuna göre taşıma kapasatileeri var. +30 kg sanırım bir şeyi MNG taşımadı. Fakat onun dışında elle taşınabilecek her şey evime geldi. PTT Kargo hariç... Buradan bir şey sipariş etmiyorum

SupremeKalel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
91
Ben bir kere internet üzerinden yatak aldım. Aldığım yatak aynı şehirden gönderilmiş. Aras kargo beni aradı gelip şubeden siz alır mısınız diye. :eek:

furkangorur

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
126
Ben bir kere internet üzerinden yatak aldım. Aldığım yatak aynı şehirden gönderilmiş. Aras kargo beni aradı gelip şubeden siz alır mısınız diye. :eek:
küfür gibi olucak ama he y*rr*m dicektin orda :D
hocam böyle büyük kargoları aldığınız firmanın gelip kurması lazım. Kargo çalışanları hammal değil belli bir kilo üstündeki kargoları şube den veya evinizin oraya gelip araçtan alın diyebilirler. Yatak aldığınız firmanın evinize kadar getirip kurması lazım. Örneğin istikbaldan aldığımız yatakları onlar eve kadar taşıyıp evde kurulumunu yapıp gittiler.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri