Bilgisayar Kasası - Kasa Modelleri - n11
Bilgisayar Kasası ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Bilgisayar Kasası modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlı
kasalar hakkında hiçbir bilgim yok bu kasa başlıktaki sistemle uyumlu mudur eğer uyumlu değilse en ucuz kasayı önerebilir misiniz bilerek ucuz istiyorum ki hızlıca sistem toplayabilmek için![]()
Bilgisayar Kasası ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Bilgisayar Kasası modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlıwww.n11.com
Bu daha iyi![]()
DeepCool CC560 Siyah ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz DeepCool CC560 Siyah ATX Oyuncu Kasası fiyatlarını Akakçe ile takip et! DeepCool CC560 Siyah ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
markayı ilk defa duyuyorum. bütce varsa arkadasın atıgını alabilirsiniz ve uyuyumluluk kısmında islemcin ne olursa olsun farketmez burda asıl anakartkasalar hakkında hiçbir bilgim yok bu kasa başlıktaki sistemle uyumlu mudur eğer uyumlu değilse en ucuz kasayı önerebilir misiniz bilerek ucuz istiyorum ki hızlıca sistem toplayabilmek için![]()
Bilgisayar Kasası ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Bilgisayar Kasası modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlıwww.n11.com
dediğim sistemi kaldırıyorsa cidden çok teşekkür ederim![]()
DeepCool CC560 Siyah ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz DeepCool CC560 Siyah ATX Oyuncu Kasası fiyatlarını Akakçe ile takip et! DeepCool CC560 Siyah ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Bu daha iyi
ryzen 5 5600 için h450m k istiyorum üzerinde zaten ryzen 5000 desteklediği yazıyormarkayı ilk defa duyuyorum. bütce varsa arkadasın atıgını alabilirsiniz ve uyuyumluluk kısmında islemcin ne olursa olsun farketmez burda asıl anakart
Rica ederimdediğim sistemi kaldırıyorsa cidden çok teşekkür ederim
hocam peki dediğiniz kasayı fer yak bilgisayardanmı alayım (en ucuz satan yer orası) yoksa üzerine 100-200 koyup başka yerdenmi alayımRica ederim
bir sorum daha olacak ryzen 5 5600 h510m-k h520m-k h470m-k anakartlarından herhangi birisi uyarmıdediğim sistemi kaldırıyorsa cidden çok teşekkür ederim
ryzen 5 5600 için h450m k istiyorum üzerinde zaten ryzen 5000 desteklediği yazıyor
Zaten feryakda 50 TL kargo var onun yerine 1140 a çiçek sepetinden alın derimhocam peki dediğiniz kasayı fer yak bilgisayardanmı alayım (en ucuz satan yer orası) yoksa üzerine 100-200 koyup başka yerdenmi alayım
bir sorum daha olacak ryzen 5 5600 h510m-k h520m-k h470m-k anakartlarından herhangi birisi uyarmı