Arctic 240 Sıvı Soğutma Kasaya Uymadı

brkndgn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Bu linkte sıvı sogutma danışmıştım Kasa olarak kullandığım kasayı da belirtmiştim ve önerilere istinaden Arctic AR-ACFRE00046A 240 Sıvı Soğutucu aldım. MSI Mag Forge 100M, kullanıyorum anakarta göre yukarı eklemeye calıstıgımda ramleren dolayı sonuna kadar gidemedi. Arctic fazla kalın geldi sanırım sonuna kadar dayanamadı. 6 7 cm kadar falan kalınlığı var. Alacağım tüm sıvı soğutucular bu kalınlıkta mıdır? Kasada mı sorun vardır ona göre iade edip başka marka alayım

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,046
Bu linkte sıvı sogutma danışmıştım Kasa olarak kullandığım kasayı da belirtmiştim ve önerilere istinaden Arctic AR-ACFRE00046A 240 Sıvı Soğutucu aldım. MSI Mag Forge 100M, kullanıyorum anakarta göre yukarı eklemeye calıstıgımda ramleren dolayı sonuna kadar gidemedi. Arctic fazla kalın geldi sanırım sonuna kadar dayanamadı. 6 7 cm kadar falan kalınlığı var. Alacağım tüm sıvı soğutucular bu kalınlıkta mıdır? Kasada mı sorun vardır ona göre iade edip başka marka alayım
Arctic bir tık daha kalın cooler master 240ml alabilirsin

KS

brkndgn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2

cptlykiaa

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
129
bunun lt sine bakıyordum ben de ona kaliteli demişler. LS ile LT arası ne tür bir fark var o kadar tekniğe hakim değilim açıkcası ama deep cool da düşünüyorum sanırım ikiside kasama uyumlu olacaktır
çok bi fark yok ls alabilirsin

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri