İndirimde şuan güzel fiyat. Kasanın üstü 360 destekliyorsa alabilirsin.3500 TL bütcem var bu model inventusun sitesinde 3250 TL sıvı sogutma istediğimden ve bilinirlik açısından almayı düşünüyorum sizce nasıl?
destekliyor sağ olunİndirimde şuan güzel fiyat. Kasanın üstü 360 destekliyorsa alabilirsin.
msi mag 320r hocam kasaDestekliyor diyorsun ama kasan hangi model.
hocam ölçtüm kasaya sıgıyo merak etmeyin sadece bu alınır mı sorusu vardı kafamda markayı biliyorum fikir almak istedim yine de sağ olunArctic sıvı soğutucu ürünler her kasaya sığmaz bu ürünler kalın radyatöre sahip ve ram anakart mosfet soğutucu blokları gibi şeylere değebiliyorlar kasanızın üst kısımdaki boşluk ölçüsünü vs iyice ölçerek sipariş verin veya kasa ön tarafı için kontrol ederek sipariş verin tavsiyemdir yaşandı.
hocam nasıl yok üst tarafın total uzunlugu 472.5mm mis gibi sıgıyor hocam ön tarafla işim yok üst tarafın uzunlugu gayet yeterli elimde 240 olan modeli var ve hala baya yer var elimdeki modeli okutnca iyi fiyata bunu aldımÖlçtünüz ama,içimde yine de bi kuşku var.
Bakınız sığmazsa,öne de kasanızın 360 mm desteği yok çünkü.
Bakınız ,uzunluk değil olay. Üste 360 mm desteği var ama artict çok kalın bi soğutucu. Bu nedenle ,bi yerlere çarpıyor.hocam nasıl yok üst tarafın total uzunlugu 472.5mm mis gibi sıgıyor hocam ön tarafla işim yok üst tarafın uzunlugu gayet yeterli elimde 240 olan modeli var ve hala baya yer var elimdeki modeli okutnca iyi fiyata bunu aldım Ekli dosyayı görüntüle 35073
şu an bende 240 olan versiyonu var ramlar ile arasında baya bir mesafe var hiçbir şeye değmiyor o yüzden rahatım derinlik ile uzunluk açısından rahatım hocam yardımcı oldugunuz icin sağ olunBakınız ,uzunluk değil olay. Üste 360 mm desteği var ama artict çok kalın bi soğutucu. Bu nedenle ,bi yerlere çarpıyor.
5700x3d var elimde am5 sokete geçicem 3d işlemciye ucuzken alayım dedimTamamdır o zaman.Yalnız şeyi merak ettim Sizin işlemciniz,nedir ki.
şimdi değil hocam zaten ilerisi için o sıvı sogutma zaten goat sayılacak düzeyde ne alsam serinletir diye düşünüyorum 1 2 seneye geçerim ddr5 e5700X3D varken neden DDR5' e geçiyon ki.
yukarda yazdım ya hocam 240 olanı var arctic in okuttum onu güzel fiyata 360 modelini aldım cok az para cıktı cebimndenŞu an soğutucun nedir.
O zaman iyi yapılmış bi hareket.yukarda yazdım ya hocam 240 olanı var arctic in okuttum onu güzel fiyata 360 modelini aldım cok az para cıktı cebimnden