U ufuk.clsknx Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 26 Ara 2022 Mesajlar 5 Tepki 0 29 Ara 2022 #1 steelseries arctris 3 ve rival 3 aldım bunlar için yazılım programı varmı varsa nasıl indirebilirim bi yardımcı olour musnuz
steelseries arctris 3 ve rival 3 aldım bunlar için yazılım programı varmı varsa nasıl indirebilirim bi yardımcı olour musnuz
Çağdaş Işık Mahalle Bilgisayarcısı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 3 Ocak 2022 Mesajlar 13,403 Tepki 4,763 Konum 34 | İstanbul Anadolu 29 Ara 2022 #2 Yazılım programı budur; Official Site - For Glory | SteelSeries SteelSeries is a leading manufacturer of gaming peripherals and accessories, including headsets, keyboards, mice, and mousepads. steelseries.com Rival 3 kullanıyorum her şeyini ayarlayabiliyorsun. Kulaklıkda da sonar kısını kendine göre ayarlarsın.
Yazılım programı budur; Official Site - For Glory | SteelSeries SteelSeries is a leading manufacturer of gaming peripherals and accessories, including headsets, keyboards, mice, and mousepads. steelseries.com Rival 3 kullanıyorum her şeyini ayarlayabiliyorsun. Kulaklıkda da sonar kısını kendine göre ayarlarsın.