pttavm daha mantıklı olabilir hocam forumda da alışveriş yapan olmuştu sanırımasus h610 m a yı
bu linkten almak fiyat olarak en akıllıca şey mi olur hocam veya 2500tl ye n11 den düz modeli mi alayım ne dersiniz
pttavm daha mantıklı olabilir hocam forumda da alışveriş yapan olmuştu sanırımasus h610 m a yı
bu linkten almak fiyat olarak en akıllıca şey mi olur hocam veya 2500tl ye n11 den düz modeli mi alayım ne dersiniz
Satışa kapalı görünüyor ve DFS bilgisayar pek güvenilir değil n11 den al benceasus h610 m a yı
dfs yi aradım bilgi almak için kargo vesaire durumu nedir diye bugün kargolanır dendi görüşmeyi sonlandırdım ardından satışa kapandı ve 2865tl ye yükseltilip satışa açıldı tekrarSatışa kapalı görünüyor ve DFS bilgisayar pek güvenilir değil n11 den al bence
Hocam DFS de garanti sanırsam resmi olmuyor direk DFS bakıyor o da iyi olmazdfs yi aradım bilgi almak için kargo vesaire durumu nedir diye bugün kargolanır dendi görüşmeyi sonlandırdım ardından satışa kapandı ve 2865tl ye yükseltilip satışa açıldı tekrar![]()
aradım lavbali bir tane teknik çocuk koymuşlar efendim de efendim diyor yetkiliyle görüşmek istiyorum diyorum görüşemezsiniz diyor ne kadar saçma bir firmaymış iyi ki sipariş vermemişim sizin de aklınızda olsun bu satıcıdan ürün alacak olursanız eğerHocam DFS de garanti sanırsam resmi olmuyor direk DFS bakıyor o da iyi olmaz
saolun hocam gaminggenden harici vermiyorum ben. ama yaptıkları tam bir kurnazlık iyi ki sipariş vermemişsinizaradım lavbali bir tane teknik çocuk koymuşlar efendim de efendim diyor yetkiliyle görüşmek istiyorum diyorum görüşemezsiniz diyor ne kadar saçma bir firmaymış iyi ki sipariş vermemişim sizin de aklınızda olsun bu satıcıdan ürün alacak olursanız eğer
Kurumsal bir firma değilaradım lavbali bir tane teknik çocuk koymuşlar efendim de efendim diyor yetkiliyle görüşmek istiyorum diyorum görüşemezsiniz diyor ne kadar saçma bir firmaymış iyi ki sipariş vermemişim sizin de aklınızda olsun bu satıcıdan ürün alacak olursanız eğer
Kurumsal bir firma değil
www.n11.com
www.n11.com
Aynı AMD - NVIDIA kıyası gibi hocam AMD daha cazip ama NVIDIA yazılım tarafında daha iyi. Burda da Asus daha iyi yazılım tarafında.Anakart Fiyatları ve Modelleri - n11
Anakart ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Anakart çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
hocam halen daha görüntü olarak gigabyte cazip geliyor ama asusu alıyorumAnakart Fiyatları ve Modelleri - n11
Anakart ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Anakart çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
aldım hocam hayırlısı olsun diyelimAynı AMD - NVIDIA kıyası gibi hocam AMD daha cazip ama NVIDIA yazılım tarafında daha iyi. Burda da Asus daha iyi yazılım tarafında.
hayırlı olsun hocamaldım hocam hayırlısı olsun diyelimçift m2 ve argb desteği için anakart değişmiş oldum
Hayırlı olsun hocam.aldım hocam hayırlısı olsun diyelimçift m2 ve argb desteği için anakart değişmiş oldum
hocam şimdi format atmaya felan gerek var mı asusa geçeceğim içinhayırlı olsun hocam
Atmakta fayda varhocam şimdi format atmaya felan gerek var mı asusa geçeceğim için
olabilir hocamhocam şimdi format atmaya felan gerek var mı asusa geçeceğim için