Rehber Arkadaşlar Alibaba Dan Gaming Laptop Alınır Mı?

gaminglaptopcu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14
Kütahya doğumlu Uşak'ta oturan bir Denizli'li
İşlemci
Intel i9
Ekran Kartı
Rtx 4090
Fiyatları çok çok daha iyi ve ucuz yani ben şaştım kaldım abartmıyorum bir laptop var kaliteli bir bisiklet fiyatına yani anlatabildim mi?
Bakın örneğini koyayım şuraya:

Yalnız şöyle bir sıkıntı var, bilgisayarların isimlerini ve modellerini numaralarını falan eksik ve kusurlu ve de saçma yazılmış, yani bu dolandırıcı olduklarını mı gösterir sizce?
Şüphe var böyle içimde bu yüzden

narcotic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
248
Riskli bir konu şahsen ben almam. Hadi diyelim dolandırılmadan aldık ilandaki cihaz geldi ama anakartı arızalı çıktı nasıl çözülecek, parayla tamire kalksan çok yüklü miktar tutar bu defa Tr fiyatınıda geçer, diyelim cihaz sağlam geldi 1 ay sonra ekran kartı sıkıntı çıkardı yine çok masraf olur. Konuyu çok derin araştırmak lazım Youtube de falan alıp yayın yapan varsa iletişime geçip bilgi toplamalısın.

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,967
Fiyatları çok çok daha iyi ve ucuz yani ben şaştım kaldım abartmıyorum bir laptop var kaliteli bir bisiklet fiyatına yani anlatabildim mi?
Bakın örneğini koyayım şuraya:

Yalnız şöyle bir sıkıntı var, bilgisayarların isimlerini ve modellerini numaralarını falan eksik ve kusurlu ve de saçma yazılmış, yani bu dolandırıcı olduklarını mı gösterir sizce?
Şüphe var böyle içimde bu yüzden
Alınmaz hem garantisi vs de olmamış olucak. Laptop işi zaten sakat ben olsam türkiyeden alırdım

KS

gaminglaptopcu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14
Riskli bir konu şahsen ben almam. Hadi diyelim dolandırılmadan aldık ilandaki cihaz geldi ama anakartı arızalı çıktı nasıl çözülecek, parayla tamire kalksan çok yüklü miktar tutar bu defa Tr fiyatınıda geçer, diyelim cihaz sağlam geldi 1 ay sonra ekran kartı sıkıntı çıkardı yine çok masraf olur. Konuyu çok derin araştırmak lazım Youtube de falan alıp yayın yapan varsa iletişime geçip bilgi toplamalısın.
Anladım arkadaşım teşekkürler sağolasın o zaman mecbur 50-60 bine alacaz yalım 😅
Neyse sağlık olsun zaten bi değişik geldi uygulama bana boşver. Müsait zamanınızda Asus tuf gaming a yada f serisi olur işlemcisi ve ekran kartı yüksek olan bi modelini atar mısınız? SSD ve ram sıkıntı değil onlar sonradan yükseltilir işlemci ve ekran kartı en iyisi olanını ve en ucuzunu fiyat performans bakımından uygun olan bi modelini paylaşır mısınız?

Kaan63

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
71
hocam buram buram dolandırıcı kokuyor, ne şüphesi :D aşağıda da işlemci core 2 duo olduğu yazıyor hiç bulaşmayın

Satriani

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
41
Dolandırıcılık olmama ihtimali %0
Global olarak dahi dünyanın hiç bi' yerinde bu teknik özelliklerdeki cihaz o fiyata olmaz, kaldı ki detaylara inince garip şeyler var. Bu tip alışverişte asla riske girilmez, ucuza alacağım derken, eldeki para da gider, yazık olur.

KS

gaminglaptopcu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14
Dolandırıcılık olmama ihtimali %0
Global olarak dahi dünyanın hiç bi' yerinde bu teknik özelliklerdeki cihaz o fiyata olmaz, kaldı ki detaylara inince garip şeyler var. Bu tip alışverişte asla riske girilmez, ucuza alacağım derken, eldeki para da gider, yazık olur.
Doğru söylüyorsunuz vallahi öyle ne üdüğü belirsiz şeyler

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri