Aslında güzel bi taksitlendirme ile alabilir durumda babam, mesela yeni telefon almıştı kendine önceki kullandığınıda bana verdi neyse telefonunu alırken fibadan 3 taksitle 40 bin liraya aldı, bu alacak olduğum laptop ta da aynı neredeyse 38500 TL lakin alışveriş kredisinden 3 taksite geçtiğinde 43500 e çıkıyor 1 taksiti ise 15 bin lira yani her üç ay 15 bin TL imiş. Bir diyor alalım diye bir diyor gerek yok bilemedim. He yeminle hiç sıkıştırmadım daha geçen sadece rüyamda bilgisayar gördüm onu söyledim tamam tamam alalım sana bi bilgisayar dedi şaka geçti öyle yani tabi o da bağımlı olmamdan dersleri bırakmamdan korktuğu için aldırmıyor ki haklı ama bastıramıyorum bu isteğimi. Bu arada şükürler olsun durumumuz iyi yani güzel arada bir sıkışkınlık oluyor. Ben sadece arada babam nöbetçi olduğu günlerde (Hastanede çalışıyor babam) arkadaşlarla beraber oynamak kafa dağıtmak için hani.
Bi taktik verir misiniz çıkıp karşısına konuşamıyorum cesaretim olmuyor evden hergün yorulup geliyor üstelik çalıştığı ortamı kötü olduğundan rahat çalışma ortamı sıfır diyor ondan bu bilgisayar işinde ona ısrar yapmadım asla. Biraz kanına girsem iyi olacak aslında tek sıkıntı dersler onun haricinde almak istiyor hani sevindirmek istiyor beni biliyorum. Hem ders hem oyun her ikisini beraber yürütmeyi istiyorum bunu anlatmak mesele. Yani derseniz trip at vesaire falan öyle yapamam asla. Bilgisayarda piyasanın en fiyat performans canavarı gibi birşey.
Bilgisayar şu
https://app.hb.biz/JXXhlFXIgFls
Yılbaşı çıkmadan mümkünse aldırmak istiyorum çünkü affedersiniz oğlan çocukları
herşeye 2-3 kat zammı koyacaklar maalesef.
Bi taktik verir misiniz çıkıp karşısına konuşamıyorum cesaretim olmuyor evden hergün yorulup geliyor üstelik çalıştığı ortamı kötü olduğundan rahat çalışma ortamı sıfır diyor ondan bu bilgisayar işinde ona ısrar yapmadım asla. Biraz kanına girsem iyi olacak aslında tek sıkıntı dersler onun haricinde almak istiyor hani sevindirmek istiyor beni biliyorum. Hem ders hem oyun her ikisini beraber yürütmeyi istiyorum bunu anlatmak mesele. Yani derseniz trip at vesaire falan öyle yapamam asla. Bilgisayarda piyasanın en fiyat performans canavarı gibi birşey.
Bilgisayar şu
Yılbaşı çıkmadan mümkünse aldırmak istiyorum çünkü affedersiniz oğlan çocukları
herşeye 2-3 kat zammı koyacaklar maalesef.