- Tepki
- 0
Arkadaslar Ben 5000 TL 6000 TL Civarı Bir Monitor Bakıyorum Cogunlukla Valo Oynarım
Valo oynadığın için 240Hz tercih edebilirsin.Arkadaslar Ben 5000 TL 6000 TL Civarı Bir Monitor Bakıyorum Cogunlukla Valo Oynarım
gamebooster gb2428ffArkadaslar Ben 5000 TL 6000 TL Civarı Bir Monitor Bakıyorum Cogunlukla Valo Oynarım
6k ya aldığım benim monitörü dicektim de şuan 13k olduğu aklıma geldiArkadaslar Ben 5000 TL 6000 TL Civarı Bir Monitor Bakıyorum Cogunlukla Valo Oynarım
Güzel değil bu arada seninki6k ya aldığım benim monitörü dicektim de şuan 13k olduğu aklıma geldi![]()
oyun değilde daha çok render için almıştım (ıps alınır evet lâkin curved istiyordum)Güzel değil bu arada seninki
Ha o zaman birsey diyemem curved sart değil ise va almak aşırı mantıksızoyun değilde daha çok render için almıştım (ıps alınır evet lâkin curved istiyordum)
VA nefretiniz var sanırımHa o zaman birsey diyemem curved sart değil ise va almak aşırı mantıksız
dikey 2. monitör alırsam ileride büyük ihtimal 24 lük ıps 2k fln alırım sanırım inşVA nefretiniz var sanırım![]()
Hayır va görüntüsü kötü ve ghosting sorunları var bu kadar pahali olması markaların ne kadar dolandırıcı olduğunu akla getiriyorVA nefretiniz var sanırım
dikey 2. monitör alırsam ileride büyük ihtimal 24 lük ıps 2k fln alırım sanırım inş
Knk ghosting dediğiniz şeyi yt videolarında gördüm az çok ama bu va monitörümü 3 haftadır kullanıyorum daha hiç karşılaşmadım öyle şeye ghosting yüzdelik olarak düşünülebilir va ların hepsinde de var lâkin bi viewsonicle bi msi da aynı ghosting olamaz heralde değil mi? Birşey ya güzeldir ya çirkindir diyemezsin 10 üzerinden puanlarsın öyle düşünelimHayır va görüntüsü kötü ve ghosting sorunları var bu kadar pahali olması markaların ne kadar dolandırıcı olduğunu akla getiriyor