dlss de açık oyunda 120 fps üstü çıkmıyo neden olur oMsi afterburner ile ekran kartının oyun esnasındaki mhzsini kontrol et. Benim de başka bir kart ile gta da benzer bir sorunum olmuştu. Ekran kartı belli bir sıcaklığa ulaşınca mhz düşüyor ve fps yerleri öpüyor.
işlemci amd ryzen 5 5600 soğutucu kendi soğutucusu 60 ile 70 arası ısıdaİşlemciniz ve soğutucunuz nedir? Mümkünse işlemci ve ekran kartı ısı değerlerinizi paylaşır mısınız?
120 fps sınırı için, fps sabitlemiş olabilirsiniz oyunun ayarlarına veya ekran kartının ayarlarına bir bakın.dlss de açık oyunda 120 fps üstü çıkmıyo neden olur o
işlemci amd ryzen 5 5600 soğutucu kendi soğutucusu 60 ile 70 arası ısıda
yokarada 130 oluyo geri düşüyo normal maçta120 fps sınırı için, fps sabitlemiş olabilirsiniz oyunun ayarlarına veya ekran kartının ayarlarına bir bakın.
sıvı soğutma gerek demi para yok olsa alcamMsi afterburner ile ekran kartının oyun esnasındaki mhzsini kontrol et. Benim de başka bir kart ile gta da benzer bir sorunum olmuştu. Ekran kartı belli bir sıcaklığa ulaşınca mhz düşüyor ve fps yerleri öpüyor.
indirdim sol üst e bişe y gelmesi gerekmiyomuydu gelemdi oMsi afterburner ile ekran kartının oyun esnasındaki mhzsini kontrol et. Benim de başka bir kart ile gta da benzer bir sorunum olmuştu. Ekran kartı belli bir sıcaklığa ulaşınca mhz düşüyor ve fps yerleri öpüyor.