Arkadaşlar bir yardımcı olum şimdiden teşekkürler...

Selim Meliye

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Arkadaslar merhaba forumda yeniyim benim sorunum bir dizüstü bilgisayarım var 4 ay önce filan 2. El aldım aldığım da far cry 3 ü low ayarlarda 20 25 arasi oynayabiliyordum daha sonra oyuna ara verdim o sıradada bilgisayarin bir kasa değişimi oldu daha sonra ayni oyunu ayni sistemde hic bir degisiklik olmadan oynadım bu sefer aldığım fps 15 enfazla 18 - 19 tad vermediği için oynamiyorum fakat sistem özellikleri ayni iken neden böyle bir degisiklik yasadim anlamiyorum gelen ekran karti guncellemelerini eksiksiz yaptim fikirlerinizi almak isterim ...

Özellikleri:
i5 2450m
520m nvidia
8gbram
500hdd
Casper marka

smart38

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bilgisayarınızın ısı değerlerine baktınızmı kasa yapısı farklı olduğu için yada soğutma sistemelirinizin montajında hata yaptıysanız
fazla ısıdan etkileniyor olabilir.

KS

Selim Meliye

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Sıcaklık değerinin performansi etkilediğini biliyorum ki ben 20 fps aldığım zaman da hemen hemen ayni sıcaklık degeri oluyordu 90 civari. Teşekkürler

Montajı bilgisayarci yapti laptop kasasi zaten kirik olduğu icin degisti ayni kasadan takildi bu arada ayni sistem özellikleri ile.youtub ta ogun videolari görüyorum bazi kere rami bazi kere islemcileri benimkinden düşük oluyor ancak overclok suz halde benim bilgisayarimdan çok daha iyi performans veriyorlar ekran kartim 520m ancak hic memnun degilim sogutucu ne kadar faydali olur bilmem ama ayni bilgisayarin farkli donemlerde boylesine inisli cikisli performans vermesi beni sasirtiyor arladaslar.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri