Arkadaşlar gencergaming den sistem alicam güvenilirmi site

Erenkskn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hafta sonu PCH sistem çıkartacak bekleyin derim ve GencerGaming genellikle PowerBoost veya GamePower kasayla birleşik PSU yada direk PSU kullanıyorlar değiştirmeyi unutmayın.
bende gamepower ın 80 plus 500w psu su var değiştiriyim mi değiştirirsem 450w yeter mi sistemde rx 6500 xt ryzen 5 4500 var

Leuna

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
48
Site güvenilir. Yarın saat 17.00 11.11 indirimleri başlangıcında Haqqus'un yeni sistemi de eklenecek. Baya iddialı konuşuyor , umarım yine ekran kartı ve işlemci hariç kalanları giriş seviyesinde tutup f/p diye önümüze çıkartmaz. İçinize sinerse gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Başta Haqqus olmak üzere birkaç yayıncının da sistem çıkardığı sitelerden diye biliyorum. Daha önce çok önerisini yaptık, problem bize bildirilmedi.

KS

baranvanlı

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Site güvenilir. Yarın saat 17.00 11.11 indirimleri başlangıcında Haqqus'un yeni sistemi de eklenecek. Baya iddialı konuşuyor , umarım yine ekran kartı ve işlemci hariç kalanları giriş seviyesinde tutup f/p diye önümüze çıkartmaz. İçinize sinerse gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.
Aynen onu bekliyorum ben

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri