Fiyat/Performans Arkadaşlar Monitör Almayı Planlıyorum Ghosting Olmaması Önemli 4K 5K Arası

BabalarSözünüTutar

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Arkadaşlar yeni sistemim için monitör alacağım sistem bu önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler

Poke Topu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
26
Arkadaşlar yeni sistemim için monitör alacağım sistem bu önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler
Monitör fiyatları o kadar uçtuki 4klık monitörler 8k altında zar zor bulunuyor size tavsiyem neyi aradığınıza karar verin ıps panel mi istiyorsunuz yoksa va panel mi hikayeli oyun mu çoğunluklu online oyunda fps odaklı mı renk önemli ise ıps panele yönelmenizi tavsiye ederim alttaki monitörlere bir bakın beğendiğiniz olursa youtubedan detaylı incelemesine bakabilirsiniz ayrıca samsungun g3 oddys monitörüne bulaşmayın eskiden araştırdığımda çok fazla ghosting var diyorlardı hâlâ var mıdır bilmiyorum ama samsung o seride biraz sıkıntılı

Va panel ve fps fazla istiyorsan fırsatta biria atmış 4200e düşmüş buna da bakabilirsiniz

Son düzenleme:

Zendaya

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
65

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri