Arkadaşlar Nihayet Sistemi Toparladım Ve Siparişi Geçtim Sizce Nasıl Olmuş?

serdoan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Arkadaşlar uzun değerlendirmeler ve araştırmalar sonucu sizlerin de tavsiyeleri doğrultusunda gaming gen den ELİTE-4080 adlı sistemi birazda özelleştirip şu siparişi verdim;

-Amd Ryzen7 7700 işlemci
-XPG Levante argb 240mm sıvı soğutucu
-Asus prime B650-Plus 6400mhz ddr5 am5 anakart
-Asus Geforce Rog Strix Rtx4080 16 gb OC 256 bit ekran kartı
-Corsair vengeance 32 gb (2x16) 6000mhz CL40 ddr5 ram
-Kingston 1TB KC3000 (7000/6000) M.2 ssd
-Asus tuf gaming GT501 rgb tempered usb 3.1 kasa
-Asus tuf gaming 1000G 80+Gold 1000W psu

Bu sistem normalde benim belirlediğim bütçeyi 3k daha aşarak bana günahı 63k oldu.
Bir tek anakart konusunda sanki pek tam olarak istediğim gibi olmadı ama yine de son tahlilde idare eder diye umuyorum. Normalde daha önce açtığım konularda da sistemi toplama alma taraftarıydım ama şöyle bi hesap kitap yapınca bu sistemle aralarında 5-6 k gibi bir meblağ olunca ve üstüne kendimin de sistem birleştirme konusundaki acemiliği birleşince ve artı olarak gpu konusunda bu Asus'un diğerlerine karşı (şahsen) hem marka olarak hem de performans olarak üstünlüğü bana bu sistemde karar kılmamı sağlayan etken oldu. Bir diğer husus ta bu asus'un geri ödeme konusu hakkında nasıl olacak ne yapacağım hususunda bana yardımcı olursanız sevinirim. Hepinize teşekkür eder hayırlı bayramlar dilerim..

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,956
Arkadaşlar uzun değerlendirmeler ve araştırmalar sonucu sizlerin de tavsiyeleri doğrultusunda gaming gen den ELİTE-4080 adlı sistemi birazda özelleştirip şu siparişi verdim;

-Amd Ryzen7 7700 işlemci

Bu sistem normalde benim belirlediğim bütçeyi 3k daha aşarak bana günahı 63k oldu.
Bir tek anakart konusunda sanki pek tam olarak istediğim gibi olmadı ama yine de son tahlilde idare eder diye umuyorum. Normalde daha önce açtığım konularda da sistemi toplama alma taraftarıydım ama şöyle bi hesap kitap yapınca bu sistemle aralarında 5-6 k gibi bir meblağ olunca ve üstüne kendimin de sistem birleştirme konusundaki acemiliği birleşince ve artı olarak gpu konusunda bu Asus'un diğerlerine karşı (şahsen) hem marka olarak hem de performans olarak üstünlüğü bana bu sistemde karar kılmamı sağlayan etken oldu. Bir diğer husus ta bu asus'un geri ödeme konusu hakkında nasıl olacak ne yapacağım hususunda bana yardımcı olursanız sevinirim. Hepinize teşekkür eder hayırlı bayramlar dilerim..
Fişiniz kesilecek sonra asus a mail aticaksiniz

redninja27

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Çok iyi!
Hayırlı olsun
Asus prime anakartta hep sorun yaşamışımdır umarım sizi üzmez.

KS

serdoan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Çok iyi!
Hayırlı olsun
Asus prime anakartta hep sorun yaşamışımdır umarım sizi üzmez.
Eyv teşekkür ederim inşallah ben bi sorun sıkıntı yaşamadan kullanırım.

Bu arada sonradan farkettim de bu corsair ramlerin amd expo özelliği yokmuş inşallah bi sıkıntı bi problem veya stabilite sorunu yaşamam

KS

serdoan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Sistemin sadece siparişini verdim malum bayram nedeniyle bırakın teslimatını daha kargolanmadı bile beklemedeyiz..

KS

serdoan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Merhaba,

Öncelikle hayırlı olsun, naçizane önerim bu sisteme X670E chipset anakart olurdu...
Merhaba Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için, maalesef parçaları seçerken anakart seçiminde 1.si asus'tan başka seçenek yoktu. 2.si ise benim için olmazsa olmaz husus en uygun optik çıkışlı kart buydu bundan bi üst optik çıkışlı model kartla bunun arasında min 10k fiyat farkı vardı..

Wilfred Zaha

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
514
Birde kasanızın geri ödemsini almayı unutmayın 340 tl geri ödemesi var

KS

serdoan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Birde kasanızın geri ödemsini almayı unutmayın 340 tl geri ödemesi var
Sadece kasada mı var geri ödeme hocam diğer bileşenlerde ekran kartında, psu ve anakartta geri ödeme alamıyormuyuz

Kemo

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
127
Sadece kasada mı var geri ödeme hocam diğer bileşenlerde ekran kartında, psu ve anakartta geri ödeme alamıyormuyuz
Asus cashback yazıp ürünleriniz ile karşılaştırmanızı öneririm

UltimateGuide

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
97

-Amd Ryzen7 7700 işlemci

Bir tek anakart konusunda sanki pek tam olarak istediğim gibi olmadı ama yine de son tahlilde idare eder diye umuyorum. Normalde daha önce açtığım konularda da sistemi toplama alma taraftarıydım ama şöyle bi hesap kitap yapınca bu sistemle aralarında 5-6 k gibi bir meblağ olunca ve üstüne kendimin de sistem birleştirme konusundaki acemiliği birleşince ve artı olarak gpu konusunda bu Asus'un diğerlerine karşı (şahsen) hem marka olarak hem de performans olarak üstünlüğü bana bu sistemde karar kılmamı sağlayan etken oldu. Bir diğer husus ta bu asus'un geri ödeme konusu hakkında nasıl olacak ne yapacağım hususunda bana yardımcı olursanız sevinirim. Hepinize teşekkür eder hayırlı bayramlar dilerim
Öncelikle Hayırlı olsun gerçekten sistem Güzel fakat biz geçen gün arkadaşa 65k ya i9 13900k işlemcili bir sistem topladık parçaların anakart psu gibi bazıları aynı ben nvidia ekran kartı varken işlemcide o yönde olsaydı yada 20GB olan 7900xtx modeli olsaydı daha iyi gibiydi ama olsun iyi günlerde kullanmanız dileğiyle

KS

serdoan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Öncelikle Hayırlı olsun gerçekten sistem Güzel fakat biz geçen gün arkadaşa 65k ya i9 13900k işlemcili bir sistem topladık parçaların anakart psu gibi bazıları aynı ben nvidia ekran kartı varken işlemcide o yönde olsaydı yada 20GB olan 7900xtx modeli olsaydı daha iyi gibiydi ama olsun iyi günlerde kullanmanız dileğiyle
Teşekkür ederim sağolun. Normalde dediğiniz gibi parçaları kendim tek tek alıp toplama yapsaydım daha uyguna belki daha iyi bir sistem toplanabilirdi ama sıkıntı şu ki benim toplama konusunda bir bilgim olmayışı. O yüzden el mecbur bu şekilde bir sistem oluşturmaya mecbur kaldık.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri