Arkadaşlar PC Mi Satıyorum Ama Hiçbir Fikrim Yok, Yardım Eder Misiniz?

egeisk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Arkadaşlar 2 seneye yakın kullandığım pc mi satıyorum ama ne ne kadara gider hiçbir fikrim olmadan. İnternetten tek tek parça fiyatlarına bakıp bi fiyat yazdım. Ama benim gözüme de biraz fazla gözüktü. Bi de cihaz hiç yorulmadı, en çok LoL oynandı ve onda bile adam gib ifan açmadı. İlanı ve linki koyacağım. Lütfen önerilerinizi benimle paylaşın. İyi forumlar..

Kemo

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
127
Hocam 90 bin çok sanki ya, tam fiyatlara hakim değilim ama. 90 bine 0 olarak daha iyisini toplayabilirler

shogun

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
427
Fiyat çok yüksek, bu fiyata sıfır 13. nesil 4080'li sistem toplanabilir.

Kasayı, monitörü ve ekipmanları ayrı ayrı satmayı deneyebilirsiniz. Hepsini birden alacak kişi zor bulunur.

KS

egeisk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Peki fiyat için detaylı bi öneriniz var mı?

shogun

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
427
Peki fiyat için detaylı bi öneriniz var mı?
Ekipmanlarınız çok spesifik, herkes tercih etmeyebilir. Onları özellikle arayan birilerine satmanız daha doğru olur.

Ekipman ve monitörler hariç sadece kasa 31-32 civarı edebilir.

KS

egeisk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Sadece ekran kartının 0 ı 30 civarı diye ben onu öyle hesapladım hocam ve hala 0 ayarında. Fiyatlandırma yaparken nasıl bir yol izlemeliyim sizce?

shogun

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
427
Fiyatlandırma öyle olmuyor maalesef, ikinci el piyasa koşulları geçerli.
Garantisi bitmiş kullanılmış 3080'ler 8.500 TL civarından başlıyor, Asus Rog gibi yüksek modeller 10.000 TL civarı.

Şu an sıfır rtx3090 24 bine, Asus Tuf 4070 Ti 30 bine bulunuyor. Kimse ikinci elde 3080'e o fiyatı vermez.

KS

egeisk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Hocam kart neredeyse 1 sene kullanıldı ve adam gibi fan bile açmadı aynı kurallar geçerli mi?

KS

egeisk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
İyi oldu hocam söylediğiniz fiyatı güncelledim, akşama da tek tek koyacağım. Başka fikri olan varsa söylesin lütfen..

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,554
Arkadaşlar 2 seneye yakın kullandığım pc mi satıyorum ama ne ne kadara gider hiçbir fikrim olmadan. İnternetten tek tek parça fiyatlarına bakıp bi fiyat yazdım. Ama benim gözüme de biraz fazla gözüktü. Bi de cihaz hiç yorulmadı, en çok LoL oynandı ve onda bile adam gib ifan açmadı. İlanı ve linki koyacağım. Lütfen önerilerinizi benimle paylaşın. İyi forumlar..

Max 40 yada 50k

Sadece ekran kartının 0 ı 30 civarı diye ben onu öyle hesapladım hocam ve hala 0 ayarında. Fiyatlandırma yaparken nasıl bir yol izlemeliyim sizce?
Genellikle ürünlerinizin aldığınızda 0 fiyatlarına göre olmaz bence parça parça satmak çok daha mantıklı

Lory

Monitör Uzmanı
Monitör Uzmanı
Tepki
789
40k anca eder.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri