- İşlemci
- we
- Ekran Kartı
- e
arkadaslar bu laptoplardan hangısı alınır
hangisini tercih etmeliyim max 20k
hangisi daha mantıklı
hangisini tercih etmeliyim max 20k
hangisi daha mantıklı
Son düzenleme:
ben genelikle valo ve cs için alacagım ilerde seneye unıye gittiğimdede lazım olur diye dusunuyorum buna gore değerlendirmek gerekirse hangisi alınmalı 70w ekran kartı iyi değil gibi tabirler duydum siz ne dusunuyorsunuz13500H çoklu çekirdekte ,12450H dan çok daha güçlü. Ama RTX 4050 ayarı bi kart için 12450H İşlemcide iş görür. Normal gündelik kullanım, içinde,12450H kafidir.Ancak program,vs için 13500H daha iyi tabi ki.
Kararınızı buna göre verin.
İşlemci gücü isteyen oyunlar bunlar Her iki laptopda,70 wattmıymış.ben genelikle valo ve cs için alacagım ilerde seneye unıye gittiğimdede lazım olur diye dusunuyorum buna gore değerlendirmek gerekirse hangisi alınmalı 70w ekran kartı iyi değil gibi tabirler duydum siz ne dusunuyorsunuz
Kesinlikle HP'yi öneririm.
hp victus alınmaz mı ya herkes konusuyor kotu vs diyeİşlemci gücü isteyen oyunlar bunlar Her iki laptopda,70 wattmıymış.
HP daha mantıklı bence bunlar arasından.hp victus alınmaz mı ya herkes konusuyor kotu vs diye
Knk bunu almaya gidiyorum ekran kartı watt daha yüksek islemci 13 i5 den iyi mi bakar mısınHP daha mantıklı bence bunlar arasından.
Benzer performanstalar ama evet 7640HS'yi 13500h'a kıyasla öneririm.Knk bunu almaya gidiyorum ekran kartı watt daha yüksek islemci 13 i5 den iyi mi bakar mısın
Tamam knk sağolBenzer performanstalar ama evet 7640HS'yi 13500h'a kıyasla öneririm.