Aryond A27 V1.2 Ekran Alınır Mı ?

ahmet zülfü

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Gayet iyi ama fiyatı biraz düşük olsa alınırdı ama halen alına bilir

KS

reghss

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Agacım çoğu monitörde aynı problemi dile getiriyorlar kullanıp göreceksin artık ama arkadaşımda vardı takriben yapmıyor.
yani biraz şans işi demi arkadaşım satın aldı ghostıng yaşadı destekle iletişime geçti iade alıyorlar kronik değilse bende almayı düşünüyorum gözümle gördüm çok güzel ekran hareket kapesitesi vesaire baya hoşuma gitti

Şöyle bir sorun yaşadı 3.8 ms geldi iade edicek destek ekibi kontrol edip sorunsuz halini vericekmiş. yorum yapmış kendısını aramışlar destekleri güzel gibi sorun yaşarsamda çözülür gibi monster almak ıstememdekı sebep bu kronik değilse şimdi direk satın alacağım

ahmet zülfü

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
yani biraz şans işi demi arkadaşım satın aldı ghostıng yaşadı destekle iletişime geçti iade alıyorlar kronik değilse bende almayı düşünüyorum gözümle gördüm çok güzel ekran hareket kapesitesi vesaire baya hoşuma gitti

Şöyle bir sorun yaşadı 3.8 ms geldi iade edicek destek ekibi kontrol edip sorunsuz halini vericekmiş. yorum yapmış kendısını aramışlar destekleri güzel gibi sorun yaşarsamda çözülür gibi monster almak ıstememdekı sebep bu kronik değilse şimdi direk satın alacağım
Kronik değil araştır gene sen

Lory

Monitör Uzmanı
Monitör Uzmanı
Tepki
789
Ghosting bir iade sebebi değildir.

Konuya gelirsek o monitör alınmaz.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri