Aşağıdaki parçaların sıfır üretimi var mı ?

Eymen

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
141
Yakın zamanda aşağıdaki sistemi toplamayı düşünüyorum hatta sıvı soğutmayı aldım bile ancak onuda yazacağım, merak ettiğim şey ise aşağıda listelenmiş olan parçaların hala üretimi devam ediyor mu ?

İşte parçalar;

Kasa: MSI Velox 100R
Anakart: MSI MAG Z590 Tomahawk
İşlemci: İntel İ5 11600K
Ram: Corsair Vengeance RGB PRO (2x8)
Sıvı Soğutma: MSI MPG Coreliquid K240
Ekran Kartı: MSI RTX 3070 VENTUS
M2 SSD: MSI Spatium M470/M480 1--2 TB
PSU: MSI MPG A650GF

Cevaplarınızı bekliyorum.

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,046
Yakın zamanda aşağıdaki sistemi toplamayı düşünüyorum hatta sıvı soğutmayı aldım bile ancak onuda yazacağım, merak ettiğim şey ise aşağıda listelenmiş olan parçaların hala üretimi devam ediyor mu ?

İşte parçalar;

2 tb fazla olur sanki hocam m2ssd için 1 tb alıp üstüne 1 tb hdd eklemek daha mantıklı olabilir yada 1 tb ssd

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305

İşte parçalar;

Ekran kartı yeni seri üretiliyor hala. Ramlerin geçerliliği uzun süre devam ettiği için devam ediyor. Sıvı soğutmanın bildiğim devam ediyor, zaten genel de kit çıkartıp üretime devam ediyorlar. Ssd de eski seri değil, devam ediyordur. Kasa ve psu hakkında bilgim yok. İşlemci ve anakart ise eski seri olduğu için düşük bantlar ya da stoktaki ürünlerdir. Üretimi bitmediyse bile uzun süre sıfırı üretilmesi zor görünüyor. Bilgilerimde yanlışlık olabilir. Diğer arkadaşlar fikir verirse daha iyi olur.
Sizin üretilmesinde merak ettiğiniz nokta neydi?

KS

Eymen

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
141
Merak ettiğim şey tam olarak değindiğiniz şeydi aslında yani eski bir parça alıp depoların tozlu raflarından gönderilmesi ihtimaline karşın içim el vermez Kasa ve PSU da bence eski seri değil ben de araştıracağım ve sizin de sözlerinize güveniyorum.

2 tb fazla olur sanki hocam m2ssd için 1 tb alıp üstüne 1 tb hdd eklemek daha mantıklı olabilir yada 1 tb ssd
Bende 500gb civarında ps4 var şuan bir çok sevdiğim oyunu aynı anda oynayamiyorum o yüzden depolamayı olabildiğince yüksek tutuyorum.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri