45.000-60.000 TL Aşağıdaki Sistem Nasıl Ve Alternatifiniz Varmı?

okan.c

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
68
İşlemci
farketmez
Ekran Kartı
NVIDIA
Bu sisteme 2k monitör alıp oyunlarda kullanıcaz. Sizce fp olarak nasıl sistem? Bütçemiz max 60 ama 50 civarlarında sistem aradık doğru düzgün sistem bulamadık. Aşağıdakine alternatif daha uygun fiyatlı bir öneriniz varmı?
Oynanıcak oyunlar; Bodycam, GTA6, Helldıvers2 bu tür ve yeni çıkacak oyunları yüksek grafikte oynamak istiyoruz.
R6, Valo gibi oyunlarda azda olsa oynuyoruz.

KS

okan.c

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
68
500 TL farkla 32GB'lısı var.
bu siteden daha önce hiç alışveriş yapmadım. Site güvenilir mi?

g1venflrce

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Öncelikle merhaba ben bu sistemi aldım ama rami 32 gb yaparak 61 k gibi bir şeye denk geldi veya 60 çok memnunum aşırı iyi performansı yalnızca wifi destek ve bluetooth destek yok anakartta onu ya lan kablosuyla ya da aparatla halledebilirsiniz 150-300 tl arası değişir sorunuz olursa buyurun

IMG_2577.jpeg
fanlar kontrol edilmiyor renkleri hızı falan kontrol ediliyor msıdan ama renkler için anakarta bağlamak lazım onunla uğraşmadım böyle gayet iyi soğutucuyla alakalı problem yok 2 fan olmasına bakmayın sıvı soğutucu ve kasa fanları akışı gayet yeterli sıvı soğtucu rengi kontrol edilebiliyor

Sinerji önermiyorum gaming gen trden alın instagramu falan da var inceleyebilirsiniz sponsorlı full

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri