Asassins Creeds Hangi Serisini Almalıyım?

omerio

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
71
Merhabalar hocalarım
Assasins creeds serisi hazır indirimdeyken bu fırsatı değerlendirmek istedim normalde black flag alacaktım fakat eskiden oynamışlığım var ama pek sarmadı unity almayı düşünüyorum sizin fikriniz nedir acaba?
Şimdiden teşekkürler

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,046
Merhabalar hocalarım
Assasins creeds serisi hazır indirimdeyken bu fırsatı değerlendirmek istedim normalde black flag alacaktım fakat eskiden oynamışlığım var ama pek sarmadı unity almayı düşünüyorum sizin fikriniz nedir acaba?
Şimdiden teşekkürler
Genelde boyle serilerin ilk oyunlari ile basliyorum ben

Boozew

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
708
assasin creed, battlefield, call of duty gibi oyunların serisi bitmiyor bilindik oldukları içinde insanlar yenisi çıkınca deniyor tavsiyem game pass alıp hoşunuza gideni oynamanız. Daha güncel grafik daha cok ilginizi çekebilir

Overlowz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Merhabalar hocalarım
Şimdiden teşekkürler
Merhaba , Hikaye için oynayacaksanız assasins creed 2,3 ve black flag ı önerebilirim eğer grafik ile beraber hikayeli oynamak istiyorsanız odysseyi önerebilirim

KS

omerio

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
71
Hocalarım arkadaşım ile online oynayabilmem için asassins creeds unity ve black flag serisini aldım önerileriniz için teşekkür ederim eğer steamde indirim olursa değerlendireceğim
@Sahuraka @Boozew @Overlowz

Son düzenleme:

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri