Dostum eğer ki Espli bir araç kullanıyorsan kalkışta spin atmaman için aracın verdiği gazı kısıyor klavye ile sürekli %100 bastığın için ondan kaynaklıdır. Espyi kapatıp denemeni tavsiye ederim.Merhaba arkadaşlar asetto corsayı klavyeden oynuyorum sorunum şu örneğin w ya basıyorum sanki adam gaza %50 60 basıyor gibi yani tam dipgaz yapmıyor bunu nasıl düzeltirim
kapalı hocam internetten mesela bakıyorum adam gaza asıldığında s2000 yan veriyo bende zar zor dediğim gibi esp kapalıDostum eğer ki Espli bir araç kullanıyorsan kalkışta spin atmaman için aracın verdiği gazı kısıyor klavye ile sürekli %100 bastığın için ondan kaynaklıdır. Espyi kapatıp denemeni tavsiye ederim.
O zaman tam bir bilgi veremiyorum hocam G29 la oynuyorum ben ancak arada klavye ile araç denediğim oluyor ve sıkıntısız tam gaz veriyor acaba ölü bölge açmış olabilir misiniz ? Content manager ayarlarına bir bakın derim.kapalı hocam internetten mesela bakıyorum adam gaza asıldığında s2000 yan veriyo bende zar zor dediğim gibi esp kapalı
tam olarak contect managerda nerde ayarlarda mıO zaman tam bir bilgi veremiyorum hocam G29 la oynuyorum ben ancak arada klavye ile araç denediğim oluyor ve sıkıntısız tam gaz veriyor acaba ölü bölge açmış olabilir misiniz ? Content manager ayarlarına bir bakın derim.
Hocam sorununuz nedenini buldum aşağıda ki ayarı enabled yapmanız lazım. Enable forced throtttle kısmını.kapalı hocam internetten mesela bakıyorum adam gaza asıldığında s2000 yan veriyo bende zar zor dediğim gibi esp kapalı
Ne demek hocam iyi gazlamalar.hocam çok teşekkürelr sonunda rahat rahat gazlayabileceğim