Aşırı Derecede Drop Sorunu

ince_kerem

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Laptopuma daha yeni windowsun kendi sitesinden MediaCreationTooldan windows kurdum bütünn ayarlamalarini yaptım performans açısından fakat aşırı şekilde drop yiyorum nedenini bir türlü çözemedim 60fps sabit lol ve valorant oynadığımı hatırlıyorum fakat şimdi drop yemeden oynamak mumkun değil sizce sorun nedir yardımıi olabilir misiniz ? videoda 55 fpse kadar düşüyor fakat 30lara ve 40lara da çoğu zaman düşüyor. başka bir tarama vs isterseniz yapabilirim. rar dosyasında drop videosu bulunuyor.
Nvdia 840m ekran kartı
8gb ram
I7 5500u işlemci
ssd https://www.epey.com/sabit-disk/team-group-cx1.html şuan içinde bulunan
https://www.epey.com/sabit-disk/hikvision-c100-hs-ssd-c100-240g.html içinde bulunan problemliyse takabileceğim

Ekli dosyalar

• 2.PNG
    2.PNG
    18.2 KB · Görüntüleme: 7
  • 3.PNG
    3.PNG
    22.2 KB · Görüntüleme: 7
  • imagecompressor.zip
    164.9 KB · Görüntüleme: 1
  • WhatsApp Image 2023-05-06 at 22.21.23.jpeg
    WhatsApp Image 2023-05-06 at 22.21.23.jpeg
    169.5 KB · Görüntüleme: 7

Ahmed Genç

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
55
Hocam ekran kartınıza darboğaz var gibi duruyor. cpu ve gpu frekans değerlerini de görebilsek iyi olurdu. Sıcaklıklar artıyorsa cpu kendini kısıp sıcaklığı düşürüp buna neden oluyor olabilir. Termal macun yenileyip fan temizliği en son ne zaman yaptınız?

KS

ince_kerem

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hocam ekran kartınıza darboğaz var gibi duruyor. cpu ve gpu frekans değerlerini de görebilsek iyi olurdu. Sıcaklıklar artıyorsa cpu kendini kısıp sıcaklığı düşürüp buna neden oluyor olabilir. Termal macun yenileyip fan temizliği en son ne zaman yaptınız?
1 hafta oldu

Ahmed Genç

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
55
Güç tasarrufu modunda olmadığından emin misiniz peki

Ahmed Genç

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
55
İlk yorumda dediğim gibi, oyunda cpu frekansları kaç oluyor ?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri