Aşırı Fazla El Terleme Sorunu

Can Akbaş

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
602
Merhabalar,

aşırı fazla el terleme sorunum var ve sadece el değil yüz ayak koltuk altı gibi bölgelerdede terleme sorunum var yaz kış sıcak soğuk fark etmiyor en rahatsız olduğum bölge ise ellerim ellerim bazen o kadar terliyorki damlalar akıyor üstüme sürmekten üstüm ıslanıyor ve kimseyle el sıkışmıyorum sosyal hayatımıda çok etkiliyor bu sene LGS ye giricem ve el terleme sorunum yüzünden hiç odaklanamıyorum bugünde sınav olduk ellerim terleye terleye kağıt ıslandı bende sinir oldum hepsini sallayıp hocaya verdim doktora randevu aldım randevu alamama rağmen doktor yoktu ter bezi aldırma amaliyatı varmış sizce amaliyat olmam lazımmı yoksa başka çözümü varmı bunun

Moderatörün son düzenlenenleri:

Babapro21

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
98
Merhaba aşırı fazla el terleme sorunum var ve sadece el değil yüz ayak koltuk altı gibi bölgelerdede terleme sorunum var yaz kış sıcak soğuk fark etmiyor en rahatsız olduğum bölge ise ellerim ellerim bazen o kadar terliyorki damlalar akıyor üstüme sürmekten üstüm ıslanıyor ve kimseyle el sıkışmıyorum sosyal hayatımıda çok etkiliyor bu sene LGS ye giricem ve el terleme sorunum yüzünden hiç odaklanamıyorum bugünde sınav olduk ellerim terleye terleye kağıt ıslandı bende sinir oldum hepsini sallayıp hocaya verdim doktora randevu aldım randevu alamama rağmen doktor yoktu ter bezi aldırma amaliyatı varmış sizce amaliyat olmam lazımmı yoksa başka çözümü varmı bunun
Geçmiş olsun ben de normal durum sandim.
Öyleyse elini yıka kurula sonra 10-15dkuru kalir ama senin durumunu bilemiyorum tekrardan geçmiş olsun...

Hz.ETQ

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
683
Merhaba aşırı fazla el terleme sorunum var ve sadece el değil yüz ayak koltuk altı gibi bölgelerdede terleme sorunum var yaz kış sıcak soğuk fark etmiyor en rahatsız olduğum bölge ise ellerim ellerim bazen o kadar terliyorki damlalar akıyor üstüme sürmekten üstüm ıslanıyor ve kimseyle el sıkışmıyorum sosyal hayatımıda çok etkiliyor bu sene LGS ye giricem ve el terleme sorunum yüzünden hiç odaklanamıyorum bugünde sınav olduk ellerim terleye terleye kağıt ıslandı bende sinir oldum hepsini sallayıp hocaya verdim doktora randevu aldım randevu alamama rağmen doktor yoktu ter bezi aldırma amaliyatı varmış sizce amaliyat olmam lazımmı yoksa başka çözümü varmı bunun
Kilolu musun. Benim de aynı sıkıntı var , bi hormon testi yaptir. Harici zayiflayinca biraz duzene giriyor. Bunun için roll onlar falan var hepsini denedim bazisi işe yariyor ama cok sağlıksız

Hz.ETQ

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
683
Ter bezi aldirma +18 yas sonrası için yapiliyor ve geri dönüşü yok diye biliyorum kayda değer de maliyeti olur

shogun

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
469
Hormonal bir bozukluk olabilir, doktora müracaat etmen gerekir.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri