Aşırı fps düşüklüğü

surucu_07

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Hocalar şimdi pc ye yeni işlemci ve ekran kartı aldım nedense fps baya hemde nirvan gibi düştü oyun oyanayamıyorum bişeyler yaparken  ekran gidiyor görüntü sürücüsü yanıt vermeyi durdurdu ve bu durmdan kurtuldu diyor yemin ediyorum illalalah ettirdi bunu yazrken bile sürekli oluyor yazılımsal olduğunu düşünüyorum help oyun oynayamaz oldum 

eski pc özellikleri :
radeon hd 5570 
duo 7500 2.93 ghz
4 gb ram
400w peak psu
cs go : fps 120 low settings alırdım şimdi 5 fps (görüntü sürücü yanıt vermeme olayı bunda yok)

yeni özellikleri:
r7 240
quad q6600 2.40 ghz
4gb ram
400w peak (öyle yzaıyor ) psu
csgo low setting net kafeden biliyorum 250 fps şimdi 15 fps (görüntü sürücü yanıt vermeme olayı bunda var )

onur.firatt

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Sistemin özellikle ekran kartının yazılımları yüklü ve güncel mi? hwmonitör indirip sıcaklık değerlerini kontrol et. Hem ekran kartının sıcaklığı hemde işlemciyi kontrol et.

Bir de 250 FPS olamaz testlerde o kadar vermiyor ve kendimde q8200 ve r7 240 ve 265 vardı 250 FPS sonucunu vermedi. Tek haritada verdi oda awp_lego_2 haritası her yer aynı renk o yüzden.

KS

surucu_07

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
evet yazılım yüklü gayet normal ama durmadan sürücü yanıt vermeyi durdurdu gibi sorunlar alıyorum ekran gidip geri geliyor ve YANIT VERMİYOR HATASINI GÖSTERİYOR eski kartımı taktım 5570 şimdilik onda sıkıntı yok düzeldi 120 fps civarı alıyorum ama r7 i sanmam
bide hocam pardon 200 fps gördüm 250 fazla

r7 : ekran kartı sıcaklığı 35 40 arası değişiyor oyun oynamasssam 30 da sabit (tabi oynayabilirsem)

onur.firatt

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
R7 yi taktığında sıfırdan yazılım kurulumu yap. Ayrıca buraya tıklayarak tüm çözüm yollarını deneyiniz. Birde sistemin diğer yazılımlarını da yetkili web adresinden indirip kurun.

KS

surucu_07

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
yok hocam bunun sıkıntısı oyundayken benimki gündelik googleye girmek yazı yazmak painte resim bile çizemiyorum

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri