Yardım Asseto Corsa Eski Content Manager İndirme Sürümü.

zorbali

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Hocalarım Asseto Corsa Oyununda Siyah Gökyüzü Hatasını Aldım. Baktığım Yerlerde Eski Content Manager Olması Gerektiğini Söylüyor. Oradaki İndirme Linklerine Güvenemiyorum. Eğer Sizde Varsa Eski Content Magageri Atabilir misiniz?

Woqqies

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
172
Ekran kartınız AMD ise AMD software Assetto'nun başlangıç ayarlarına /soft kodunu girip amd software'dan güç tasarrufundan standart moda alınca sorun çözüldü. Böyle bir konu ve çözüm belirtilmiş başka yerde o yüzden deneyin derim. Steam üzerinden ek ayar yapıp yapmadıklarını bilmiyorum. Belki Steam üzerinden de bir ayar yapılmış olabilir.

KS

zorbali

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Ekran kartınız AMD ise AMD software Assetto'nun başlangıç ayarlarına /soft kodunu girip amd software'dan güç tasarrufundan standart moda alınca sorun çözüldü. Böyle bir konu ve çözüm belirtilmiş başka yerde o yüzden deneyin derim. Steam üzerinden ek ayar yapıp yapmadıklarını bilmiyorum. Belki Steam üzerinden de bir ayar yapılmış olabilir.
Hocam yanlış anlamadıysam. performans olarak ayarlanmış. Varsayılan olarak ta denedim ancak sorunum gitmedi.

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2025-03-06 175715.png
    Ekran görüntüsü 2025-03-06 175715.png
    7.4 KB · Görüntüleme: 5

Woqqies

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
172
Hocam yanlış anlamadıysam. performans olarak ayarlanmış. Varsayılan olarak ta denedim ancak sorunum gitmedi.
Steam üzerinden satın alıp kullanıyorsanız Steam ayarları olarak forumlarda aratmayı denediniz mi ?

Woqqies

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
172
Ekran kartı sürücüleriniz güncel mi ?
Ben o oyunu hiç oynamadım sadece ufak bir araştırma yaparak edindiğim bilgileri sizinle paylaştım . Başka nasıl bir ayar yapıp oynarsın onu bilmiyorum.

KS

zorbali

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Ekran kartı sürücüleriniz güncel mi ?
Ben o oyunu hiç oynamadım sadece ufak bir araştırma yaparak edindiğim bilgileri sizinle paylaştım . Başka nasıl bir ayar yapıp oynarsın onu bilmiyorum.
Sorunum çözüldü hocam çok saolun.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri