Assetto Corsa Kontrol Sorunu

Lazor

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Herkese iyi günler. Assetto Corsayı yaklaşık 1-2 aydır oynamıyordum silmiştim. Bugün tekrar yükledim fakat araba hiçbir şekilde hareket etmiyor. Ne klavye ile kontrol edebiliyorum ne de direksiyon setimle. Ayarlara baktım direksiyon setini görüyor, bütün tepkimeler çalışıyor fakat araba sürme ekranına geldiğinde hiçbir şekilde ne klavye ne de direksiyon ile kontrol sağlanabiliyor. Yardımcı olursanız sevinirim, iyi forumlar.

Maethril_

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
153
Herkese iyi günler. Assetto Corsayı yaklaşık 1-2 aydır oynamıyordum silmiştim. Bugün tekrar yükledim fakat araba hiçbir şekilde hareket etmiyor. Ne klavye ile kontrol edebiliyorum ne de direksiyon setimle. Ayarlara baktım direksiyon setini görüyor, bütün tepkimeler çalışıyor fakat araba sürme ekranına geldiğinde hiçbir şekilde ne klavye ne de direksiyon ile kontrol sağlanabiliyor. Yardımcı olursanız sevinirim, iyi forumlar.
Sorununu pek anlamadım mesela gaza bastığında yada direksiyonu döndürdüğünde tepki veriyor mu yoksa hiç algılamıyor mu ? Eğer gazı alıp araba gitmiyorsa debriyajdan kaynaklıdır content managerdan debriyajı invert yap.

KS

Lazor

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Sorununu pek anlamadım mesela gaza bastığında yada direksiyonu döndürdüğünde tepki veriyor mu yoksa hiç algılamıyor mu ? Eğer gazı alıp araba gitmiyorsa debriyajdan kaynaklıdır content managerdan debriyajı invert yap.
Şöyle anlatayım, klavyeden de kontrol sağlanmıyor yani ne gaza basabiliyorum ne vites yükseltebiliyorum, aynı durum direksiyon seti için de geçerli. Fakat ayarlara girdiğimde direksiyonun tüm ayarları çalışıyor olarak gözüküyor. Content manageri yüklememiştim daha.

_PhantoM_

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
64
Direksiyon setinin marka modeli nedir?

KS

Lazor

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Direksiyon setinin marka modeli nedir?
Logitech G29. Sorunu çözdüm yine de teşekkür ederim. Aynı durum başkasına da olabilir diye çözümünü yazıyorum. Content Manager'dan direksiyon seti atamalarınızı sıfırdan tekrar yapın, yaptıktan sonra düzeliyor.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri