- Tepki
- 1
asus rog swift pg259qnr aldım ekran özelliklerinden max 240hz görebiliyorum nasıl 360hz yapabilirim ?
Dp ile mi bağladın?asus rog swift pg259qnr aldım ekran özelliklerinden max 240hz görebiliyorum nasıl 360hz yapabilirim ?
evet display port ile bağlıDp ile mi bağladın?
360hz destekliyorevet display port ile bağlı
asusun yanında verdiği desteklemiyor mu
Bildiğim kadari ile hayırasusun yanında verdiği desteklemiyor mu
Çok saçma, maksimum gücü iletemiyorsa o kablo ne işe yarıyor? :/ Monitör ayarlarından oc kısmına girip ordan denesene.Bildiğim kadari ile hayır
mpnitorun arkasında tuş varmı varsa bas bir menü gelecek overclocking veya hız aşırtma olur onu en yüksek kısma çekmen gerekasus rog swift pg259qnr aldım ekran özelliklerinden max 240hz görebiliyorum nasıl 360hz yapabilirim ?
Çoğu 165hz monitörden hdmi kablo çıkarÇok saçma, maksimum gücü iletemiyorsa o kablo ne işe yarıyor? :/ Monitör ayarlarından oc kısmına girip ordan denesene.
asus dp yolluyor genelde 2 tane aldım 2side dpÇoğu 165hz monitörden hdmi kablo çıkar
kanka bende böyle değil kiimpnitorun arkasında tuş varmı varsa bas bir menü gelecek overclocking veya hız aşırtma olur onu en yüksek kısma çekmen gerek
yok ayarlarda en fazla 240 varÇoğu 165hz monitörden hdmi kablo çıkar
monitörün ayarlarından DP sürümüne bakın 1.2 ise 1.4 yapın yada kablonuz 1.2'dir yeni bir 1.4 kablo alın yüksek ihtimalle sorununuz çözülecektirkanka bende böyle değil kii
yok ayarlarda en fazla 240 var