Asus Anakart Ram Desteği ! 3200 Mhz

FBR

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Selamlar, i5 11400f işlemcime Asus Prime H510M-E anakart sipariş ettim. Ramleri 3200 Mhz Destekliyor diye ancak sonradan farkettim ki anakartın sitesinde 3200 (oc) yazıyor. Bu ne anlama geliyor? Ne yapmam lazım. Ramleri direkt taksam çalışır mı? Cevaplarınız için şimdiden Teşekkürler..

faruk1643

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
18
Ram ler sorunsuz çalışır bios dan oc yapmanız gerekebilir bazı ram ler atıyorum 3000 mhz dir ama anakarta takınca bunu 2400 olarak açar sen bunu bios a girip ram profilini değiştirerek 3000 mhz elde edebilirsin intel kullanmadığım için bilmiyorum ama aynı durum onun içinde geçerlidir diye düşünüyorum.

KS

FBR

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Ram ler sorunsuz çalışır bios dan oc yapmanız gerekebilir bazı ram ler atıyorum 3000 mhz dir ama anakarta takınca bunu 2400 olarak açar sen bunu bios a girip ram profilini değiştirerek 3000 mhz elde edebilirsin intel kullanmadığım için bilmiyorum ama aynı durum onun içinde geçerlidir diye düşünüyorum.
Teşekkür ederim gelince iade etmeyeyim de deneyeyim o zaman bi. Bir de bunların kutusu açılınca 15 gün içinde iade oluyor mu bilginiz var mı?

faruk1643

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
18
Teşekkür ederim gelince iade etmeyeyim de deneyeyim o zaman bi. Bir de bunların kutusu açılınca 15 gün içinde iade oluyor mu bilginiz var mı?
Onunla alakalı bilgim yok ama sorun olmaması lazım hangi siteden aldınız iade etmenize gerek yok zaten ram 3200 destekliyorsa anakartın oc 3200 diyorsa sorunsuz 3200 de çalıştırabiliyor olman lazım.

• Beğen
Reactions: FBR
KS

FBR

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
HepsiBurda dan aldım. Bilgiler için teşekkür ederim. 3200 rami daha sonra alacağım için anakartın desteklediğinden emin olmak istemiştim.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri