Asus b250f, i5 7600k sistem tavsiyesi

UMITUSTUN

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba Arkadaşlar.
Başlıkta belirttiğim üzere Asus b250f anakart, i5 7600k işlemci, r7 370 ekran kartı ve 8gb 2400 ram olmak üzere bir sistem siparişi verdim. Ancak şuan bazı tereddütlerim var. Bu konuda sizlerden yardım rica ediyorum.

Bu sistemde ekran kartı, işlemci darboğazı söz konusu olurmu?
Oyunlarda bilhassa League of Legends oyununda fps drop sorunu yaşar mıyım?
Ayrıca sistem parçalarının birbirine uyumu hakkında fazla bilgi sahibi değilim. Şunu da belirtmek isterim ki siparişi verildi, yani şuanda iptali söz konusu değil. Bu nedenle bilgili arkadaşlardan endişelerimi giderecek yorumlar bekliyorum. İlginize teşekkür ederim.

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
UMITUSTUN' Alıntı:
Merhaba Arkadaşlar.
Başlıkta belirttiğim üzere Asus b250f anakart, i5 7600k işlemci, r7 370 ekran kartı ve 8gb 2400 ram olmak üzere bir sistem siparişi verdim. Ancak şuan bazı tereddütlerim var. Bu konuda sizlerden yardım rica ediyorum.

Bu sistemde ekran kartı, işlemci darboğazı söz konusu olurmu?
Oyunlarda bilhassa League of Legends oyununda fps drop sorunu yaşar mıyım?
Ayrıca sistem parçalarının birbirine uyumu hakkında fazla bilgi sahibi değilim. Şunu da belirtmek isterim ki siparişi verildi, yani şuanda iptali söz konusu değil. Bu nedenle bilgili arkadaşlardan endişelerimi giderecek yorumlar bekliyorum. İlginize teşekkür ederim.

lolde sorun olmaz

KS

UMITUSTUN

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
r7 370 bende vardı zaten hocam onu ileride yükselticem. yalnız sundan endişe ettim anakartta oc desteği yokmus işlemcide çekirdeği açık bir işlemci dediler sorun olustururmu. oc ihtiyacım yok aslında da. uyumda sorun olmaz değil mi.

KS

UMITUSTUN

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Arkadaşlar anakart siparişini iptal ettim. Bütçem 650 700 max.
Hangi marka yada model z270 almalıyım. Msi z270 pc mate nasıldır yoksa asusa mı yönelmeliyim.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri