- Tepki
- 60
Ekran kartının RGB kontrolünü nasıl yapıcam acaba, ek kablo mu bağlamam gerekiyor?
Kablo olayını bilmiyorum ama başka bir konuda bir yazılımla kontrol ettiğini söyleyen bir arkadaş vardı ne kadar doğru bilemiyorum.Ekran kartının RGB kontrolünü nasıl yapıcam acaba, ek kablo mu bağlamam gerekiyor?
Denedim oradan oluyor ancak ben Armoury Create üzerinden kontrol etmek istiyorum.Kablo olayını bilmiyorum ama başka bir konuda bir yazılımla kontrol ettiğini söyleyen bir arkadaş vardı ne kadar doğru bilemiyorum.
O arkadaşta sapphire trixx uygulamasını kullanıyormuş ama kesin bir bilgim yok deneyebilirsin.
Armoury Create üzerinden nasıl yapıcam? Ben bakındım ama bulamadım.Öncelikle anakartiniz RGB destekliyor. (Asus Aura-Sync)
Herhangi bir kablo baglamaniza gerek yok Asus Armoury Create programını indirip deneyin yada Sapphirenin yazılımını indirip deneyin.
Ekran kartınız Asus Aura Sync desteklemiyor demektir. Bu sebeple Sapphirenin kendi yazılımını kullanmalısınız.Denedim oradan oluyor ancak ben Armoury Create üzerinden kontrol etmek istiyorum.
Armoury Create üzerinden nasıl yapıcam? Ben bakındım ama bulamadım.
Ekli dosyayı görüntüle 10167
Aygıtlar olarak bunlar var sadece.
Destekliyor ama, başka bir sorun olabilir mi?Ekran kartınız Asus Aura Sync desteklemiyor demektir. Bu sebeple Sapphirenin kendi yazılımını kullanmalısınız.
Hayır zannetmiyorum. Her markanın her ürünü Asus Aura Sync desteklemez. En basitinden ürünün kutusuna veya içindeki kılavuza bakabilirsiniz.Destekliyor ama, başka bir sorun olabilir mi?
büyük ihrtimalle ekran kartı Asus Aura Sync sapphire kendine özel programı vardır büyük ihtimalle yotubdan bakın derimDestekliyor ama, başka bir sorun olabilir mi?
Destekliyor dediğim gibi sorun başka bir şeyde.Hayır zannetmiyorum. Her markanın her ürünü Asus Aura Sync desteklemez. En basitinden ürünün kutusuna veya içindeki kılavuza bakabilirsiniz.
Bakıcam teşekkürler.büyük ihrtimalle ekran kartı Asus Aura Sync sapphire kendine özel programı vardır büyük ihtimalle yotubdan bakın derim
Kanka desteklemiyor sen nerde okuduysan yanlış okumussun sadece Sapphire trixx destekliyor.Destekliyor dediğim gibi sorun başka bir şeyde.
Gelen kutu üzerinde desteklediği yazıyor ona dayanarak söylemiştim. Tamam çok da önemli değil zaten, teşekkürler.Kanka desteklemiyor sen nerde okuduysan yanlış okumussun sadece Sapphire trixx destekliyor.
Resimlere bak kanka soldaki asusun rog strix rx6600 xt oc versiyonu, sağdaki Sapphire pulse ve aurasync desteği yok.
Kanka orda yazıyorsa aslında mantıken desteklemesi lazım ama bilemedim kusura bakma.Gelen kutu üzerinde desteklediği yazıyor ona dayanarak söylemiştim. Tamam çok da önemli değil zaten, teşekkürler.
Yok estağfurullah.Kanka orda yazıyorsa aslında mantıken desteklemesi lazım ama bilemedim kusura bakma.