Merhaba arkadaşlar. Bilgisayarım sorunsuz çalışıyor ancak anakartın sol üstünde cpu güç girişinin hemen altında resimde gördüğünüz kırmızı ışık yanıyor. Sebebini araştırmaya rağmen bulamadım yardımcı olabilirseniz sevinirim
Malesef kontrol ettim herhangi bir problem gözükmüyor.Oradaki güç pini yerinden çıkmış olabilir. Sistemi komple elektrikten çekip oradaki güç pinini çıkarıp yeniden takmayı dene.
Pek alakası var gibi gözükmese de BIOS güncellemesi sonrası bu sorunu çözenler olmuş. Sürümün güncel değilse bunu da deneyebilirsin.Malesef kontrol ettim herhangi bir problem gözükmüyor.
Ne yazıkki bu yöntemi de denedimPek alakası var gibi gözükmese de BIOS güncellemesi sonrası bu sorunu çözenler olmuş. Sürümün güncel değilse bunu da deneyebilirsin.
Merhaba acaba tam olarak anlayabilmek için kasanın camından çektiyseniz , camı açıp içine beyaz bir ışık tutup yakından ışığın olduğu noktayı çeker misiniz, ışık ve yazan yazıları okuyabilmek için, o şekilde doğru yardım sunmak için gerekli görüyorum.Merhaba arkadaşlar. Bilgisayarım sorunsuz çalışıyor ancak anakartın sol üstünde cpu güç girişinin hemen altında resimde gördüğünüz kırmızı ışık yanıyor. Sebebini araştırmaya rağmen bulamadım yardımcı olabilirseniz sevinirim
Ekli dosyayı görüntüle 16920