Merhaba arkadaşlar aklıma takılan bir soru var anakartla ilgili detaylıca araştırma yaparak b650m-r anakartının hem mosfed soğutucuları olsun hem çift m.2 ssd desteği olsun çok hoşuma gitti ve fiyat performans olarak ciddi anlamda güzel bir anakart b650m-r anakartıyla birlikte ryzen 7 9800x3d kullanabilir miyim ve bu işlemci ile birlikte şu anda aktif olarak sistemimde kullandığım RTX 4060 ekran kartını kullanacağım bu ekran kartını ileride değiştireceğim ekstra bir sorum daha var benim PSU corsair CV550 80+Bronze sizce PSU yu şu anlık değiştirmeme gerek var mı ekstra ücret çıksın istemiyorum zaten işlemci pahalı beni yeni ekran kartı alana kadar idare ederse çok iyi olur bu konu hakkında düşüncelerinizi merak ediyorum umarım sorularımı detaylıca açıklayabilmişimdir şimdiden herkese teşekkür ederim.
ve arkadaşlar kasam 240mm sıvı soğutucuyu destekliyor 240mm sıvı soğutucu için kendiniz veya arkadaşlarınız kullanıyorsa önerileriniz var ise lütfen yazabilir misiniz
ve arkadaşlar kasam 240mm sıvı soğutucuyu destekliyor 240mm sıvı soğutucu için kendiniz veya arkadaşlarınız kullanıyorsa önerileriniz var ise lütfen yazabilir misiniz