Asus Dual RX 6600 Ekranda Göz Kirpma Ve Kartta Ses Sorunu

v1librachannel

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Selam arkadaşlar asus dual rx 6600 ekran kartı olan sistemimde uzun kullanım sonrası yaklaşık 4-5 saat civarından sonra masaüstünde bile videoda gördüğünüz gibi seyirmeler göz kırpmaları yaşıyorum Win 11 Win 10 iki sürümdede denedim ekran kartı driver güncel 2 monitördede farklı kablolar ile denenmiştir freesync açıkkende kapalıykende bu şekilde bi durum yaşıyorum problem ne olabilir ? Extra olarak videonun sonunda turbo moddayken çıkan cızırtıları duyabilirsiniz bu cızırtılar , ekran kartında ne gibi sorunlar olabilir cevaplayabilirseniz sevinirim kartın 2 yıl garantisi var bu video ile birlikte garantiye göndersem bir sonuç alır mıyım

VİDEO :

Tefnut

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
256
Youtube ve twitch izlerken benzer bir sürekli tekrarlayan beyaz flash problemi yaşamıştım, tarayıcıdan donanım hızlandırmayı kapatınca düzelmişti.

KS

v1librachannel

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Youtube ve twitch izlerken benzer bir sürekli tekrarlayan beyaz flash problemi yaşamıştım, tarayıcıdan donanım hızlandırmayı kapatınca düzelmişti.
Onuda denedim hocam ekstra olarak karttan gelen sese ne diyorsun video sonunda onuda gösterdim coil whine sorunu gibide gözükmüyor cızırtı hışırtı var resmen turbo modda

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri