hocam asus 6700xt kullanıyorum yük altında max 62yi gördü far cry 5 ultra ayarlarda odaBu kartı almak istiyorum fakat sıcaklık değerlerini bilmiyorum. Biraz araştırdım fakat bulamadım.Siz bulabilirseniz ya da kartı kullananlar varsa cevaplar mısınız?
buradan bakabilirsinizBu kartı almak istiyorum fakat sıcaklık değerlerini bilmiyorum. Biraz araştırdım fakat bulamadım.Siz bulabilirseniz ya da kartı kullananlar varsa cevaplar mısınız?
max 75 dereceye cıkar oda öyle bi oyun acmanız gerekicek tabi 3 ekran kartı 3 fanlıysa 70derece olmaz bileBu kartı almak istiyorum fakat sıcaklık değerlerini bilmiyorum. Biraz araştırdım fakat bulamadım.Siz bulabilirseniz ya da kartı kullananlar varsa cevaplar mısınız?
75 dereceye imkansız gibi bişeymax 75 dereceye cıkar oda öyle bi oyun acmanız gerekicek tabi 3 ekran kartı 3 fanlıysa 70derece olmaz bile
tabi asus üreten oldugu icin imkansız75 dereceye imkansız gibi bişey
Taner hocam önceden bir sistemde kartı kullanmış burdan bakabilirsin.Bu kartı almak istiyorum fakat sıcaklık değerlerini bilmiyorum. Biraz araştırdım fakat bulamadım.Siz bulabilirseniz ya da kartı kullananlar varsa cevaplar mısınız?