ASUS GT301 Kasa önündeki usb yatağı kırıldı

Linesx

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Öncelikle merhaba. 2 ay önce almış olduğum hazır sisteminde kasamın ön üst tarafta bulunan 2 adet usb portundan birine, flash bellek takılıyken sertçe elim çarptı. yuvanın iç kısmı kırıldı. şuan için diğer portu kullanıyorum sorun yok fakat, bunun herhangi bir tamiri var mıdır? veya o kısım komple bir bölme mi yoksa tek başına satışı var mıdır? varsa eğer nereden bulabilirim. kırık portu söküp yerine yenisini koymak için. teşekkürler.

TeoriV2-107480_large.jpg

1_asus-tuf-gaming-gt301-rgb-tempered-glass-usb-3-2-mid-tower-kasa-4298-1.jpg

Mehmet Erdoğan

Administrator
Admin
Tepki
796
Öncelikle merhaba. 2 ay önce almış olduğum hazır sisteminde kasamın ön üst tarafta bulunan 2 adet usb portundan birine, flash bellek takılıyken sertçe elim çarptı. yuvanın iç kısmı kırıldı. şuan için diğer portu kullanıyorum sorun yok fakat, bunun herhangi bir tamiri var mıdır? veya o kısım komple bir bölme mi yoksa tek başına satışı var mıdır? varsa eğer nereden bulabilirim. kırık portu söküp yerine yenisini koymak için. teşekkürler.

Ekli dosyayı görüntüle 10163

Ekli dosyayı görüntüle 10164
tamiri varmı bilmiyorum ama gidip bir tane usb port çoğaltıcı alın bir yuvadan 4 usb port oluşuyor

KS

Linesx

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Teşekkürler. peki port kısmında (usb 3.1 Gen1) yazıyor. yerine paylaşmış olduğunuz 2.0 ürün ile kullanınca sorun olur mu ? yoksa ciddi şekilde fark yok mu aralarında.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri