Asus GTX950 STRIX Darboğaz

ngomaichi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
[font=Tahoma, Verdana, Arial, Calibri, Geneva, sans-serif]Sevgili arkadaşlar , [/font][font=Tahoma, Verdana, Arial, Calibri, Geneva, sans-serif]Asus Gtx 950[/font][font=Tahoma, Verdana, Arial, Calibri, Geneva, sans-serif] ekran kartı alacağım fakat mevcut donanımım ile uygun olacak mı bilemiyorum sizlerden ricam [/font][font=Tahoma, Verdana, Arial, Calibri, Geneva, sans-serif]darboğaz [/font][font=Tahoma, Verdana, Arial, Calibri, Geneva, sans-serif]veya onun gibi bir sorun yaşar mıyım bana yardımcı olmanız şimdiden teşekkür ederim.[/font]

[font=Tahoma, Verdana, Arial, Calibri, Geneva, sans-serif]Sistem özellikleri : İntel Core 2 Quad Q8200 İşlemci[/font]
[font=Tahoma, Verdana, Arial, Calibri, Geneva, sans-serif]4 GB DDR2 Ram[/font]
[font=Tahoma, Verdana, Arial, Calibri, Geneva, sans-serif]Gigabyte P41-ES3G Anakart[/font]
[font=Tahoma, Verdana, Arial, Calibri, Geneva, sans-serif]ASUS GTS 250 Ekran kartı[/font]

[font=Tahoma, Verdana, Arial, Calibri, Geneva, sans-serif]Not: Ekran kartını alma sebebim, Battlefield 4 ultra ayarlarda oynayabilmek.[/font]

[font=Tahoma, Verdana, Arial, Calibri, Geneva, sans-serif]Daha görebilirsiniz: motorcycle games download . iyi eğlenceli ![/font]

E

expert

Guest
Anakart yapmaz çünkü daha önce kullandığım bir kart fakat işlemci ve ram kartın performansini etkiler ama öyle çok aşırı değil

Elendor

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Tabiki de 4 çekirdek performansı isteyen oyunlarda dar boğaz yaşayacaksınız. Minimum İ3 6098P Almanızı öneririm. Bizzat benim sistemim i3 6098p ve Gtx 950 üzerine kurulu. Gta 5 - Witcher 3 gibi oyunlarda dar boğazı sık sık yaşarsınız. İşlemcinin gücünün yetmediği yerlerde ekran kartı bağırmaya başlar ve normal gücünün üstünde çalışacağı için daha çabuk ısınıp daha kötü bir oyun deneyimi sunmakla kalmayıp ömrünü de kısaltacaksınız. Kim bilir belki de ansızın ekran kartını yakacaksınız. Ben derim ki o işlemciyi o kartı almayın.

cakabos

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Darboğaz olur ve PSU'nuzun buna yeteceğini düşünmüyorum böyle bir sisteminiz varsa 250-300W ancadır.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri