Çözüldü Asus monitör alınır mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Wox

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
20

Asus TUF VG249Q 23.8″ 144Hz 1ms.​

3800 TL güncel fiyat akşamki pchocası sistemine baktıktan sonra bunu almayı düşünüyorum sizce alınır mı eksi ve artı yönleri neler açıklarsanıx sevinirim

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
KS

Wox

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
20
Va panelli asuslarda sorun var ama sizinki ips panel zaten çok problemli değildir. Fiyatı gereksiz pahalı. 144 Hz 1 MS ürün. 3100 TL'ye 165 Hz 0.5 MS ips urun mevcut. Şimdiye kadar çok kişiye aldirdik olumsuz yorum gelmedi.
Lenovo G24-20 : https://www.hepsiburada.com/lenovo-g24-20-238-05ms-144-hz-hdmidisplay-amd-freesync-premium-ips-panel-wled-gaming-monitr-66cfgac1tk-p-HBCV00002QYDVL?magaza=GTI+Bilişim&url_src=and-product-detail
Ya yukarı aşağı kaldırma olayı çoj hoşuma gitmişti dikey yapma falan ondan biraz cezbedici geldi bana sizin attığınızda güzelmiş teşekkürler

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Anladım sanırım siz pivot özellikli bir ürün istiyorsunuz. Eğer öyle bir isteğiniz varsa Asusu alabilirsiniz.

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Pivot özellik için kendimi sıkıntıya sokmalımıyım bilmiyorum ekipman parası boşa düşüyor en doğrusu sizin attığınız almam
Bütçe ve seçeneklerinize göre yönelim sağlayabilirsiniz. Dediğiniz gibi çok onemli değilse ekipmanlariniza ayırın o bütçeyi

KS

Wox

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
20
Va panelli asuslarda sorun var ama sizinki ips panel zaten çok problemli değildir. Fiyatı gereksiz pahalı. 144 Hz 1 MS ürün. 3100 TL'ye 165 Hz 0.5 MS ips urun mevcut. Şimdiye kadar çok kişiye aldirdik olumsuz yorum gelmedi.
Lenovo G24-20 : https://www.hepsiburada.com/lenovo-g24-20-238-05ms-144-hz-hdmidisplay-amd-freesync-premium-ips-panel-wled-gaming-monitr-66cfgac1tk-p-HBCV00002QYDVL?magaza=GTI+Bilişim&url_src=and-product-detail
165 hz 0.5 MS bahsettiğiniz monitör hangisi

Malkom-x

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
31

Asus TUF VG249Q 23.8″ 144Hz 1ms.​

3800 TL güncel fiyat akşamki pchocası sistemine baktıktan sonra bunu almayı düşünüyorum sizce alınır mı eksi ve artı yönleri neler açıklarsanıx sevinirim
Ben 1 hafta kullanıp iade ettim bunu tavsiye etmiyorum. Pivot ve ips takıntınız falan yoksa https://www.hepsiburada.com/philips...aza=DEY+ELEKTRONİK&url_src=and-product-detail 'e bakabilirsiniz. Va panel ve 6 w dahili hoparlör ile geliyor. Asus'un IPS panelinden çok daha iyi olduğunu söyleyebilirim. Tabii mükemmel ürün diye bir şey yok sizin bütçeniz ve beklentileriniz belirleyici.

KS

Wox

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
20
Ben 1 hafta kullanıp iade ettim bunu tavsiye etmiyorum. Pivot ve ips takıntınız falan yoksa https://www.hepsiburada.com/philips-24m1n3200vs00-24-fhd-165hz-1ms-va-gaming-monitor-p-HBCV00002TN5AC?magaza=DEY+ELEKTRONİK&url_src=and-product-detail 'e bakabilirsiniz. Va panel ve 6 w dahili hoparlör ile geliyor. Asus'un IPS panelinden çok daha iyi olduğunu söyleyebilirim. Tabii mükemmel ürün diye bir şey yok sizin bütçeniz ve beklentileriniz belirleyici.
Açıkçası kafama çok yattı hoparlör arıyordum 165 hz olması gayet güzel ancak neden bu kadar ucuz anlayamadım

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Monitörü aldıktan sonra 165 Hz yapabiliyorsunuz. İPS panel tercihimdir. Arkadaşın paylaştığı ürün VA panel. İsterseniz onu da alabilirsiniz.
Screenshot_2022-09-20-15-27-56-85_8e92da805446de3460a04639a669955c.jpg

asiribis

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
sizce philips ve lenovo arasında hangisi alınır suan 60 hz kullanıyorum.

Malkom-x

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
31
Açıkçası kafama çok yattı hoparlör arıyordum 165 hz olması gayet güzel ancak neden bu kadar ucuz anlayamadım
Ekran
Çok uygun değil bence 24" bir monitör en fazla 2000 TL olmalı ama memlekette herşeyin fiyatı maalesef uçuk .
Ancak arkadaşların tavsiye ettiği Lenova bayağı gidiyor daha iyi bir tercih olabilir ancak ben ayrıca hoporler almak istemediğim için Philips kalitesine güvenerek aldım sesi oldukça yeterli.

Eksi yani IPS değil ancak tek başına panel tipi bir anlam ifade etmiyor zaten. Kaliteli VA panel vasat bir IPS'den çok daha iyi olabilir bizzat kendim yaşadım. Onun dışında ekran aşağı yukarı -5 ve +20 eğiliyor ancak konumu sabit ekranın konumunu aşağı ve yukarı taşıma olan özelliği olan modeli 3500 TL civarında o kadar farka değeceğini düşünmediğim için bunu aldım geçtim.

Son düzenleme:
KS

Wox

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
20
Ekran

Çok uygun değil bence 24" bir monitör en fazla 2000 TL olmalı ama memlekette herşeyin fiyatı maalesef uçuk .
Ancak arkadaşların tavsiye ettiği Lenova bayağı gidiyor daha iyi bir tercih olabilir ancak ben ayrıca hoporler almak istemediğim için Philips kalitesine güvenerek aldım sesi oldukça yeterli.

Eksi yani IPS değil ancak tek başına panel tipi bir anlam ifade etmiyor zaten. Kaliteli va panel vasat bir IPS'den çok daha iyi olabilir bizzat kendim yaşadım. Onun dışında ekran aşağı yukarı -5 ve +20 eğiliyor ancak konumu sabit ekranın konumunu aşağı ve yukarı taşıma olan özelliği olan modeli 3500 TL civarında o kadar farka değeceğini düşünmediğim için bunu aldım geçtim.
Anladım teşekkürler ikisi arasında tercihi bana kalmış artık bugünki sisteme yetişelim duruma göre artık tekrardan buralarda dolanırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri