Ya yukarı aşağı kaldırma olayı çoj hoşuma gitmişti dikey yapma falan ondan biraz cezbedici geldi bana sizin attığınızda güzelmiş teşekkürlerVa panelli asuslarda sorun var ama sizinki ips panel zaten çok problemli değildir. Fiyatı gereksiz pahalı. 144 Hz 1 MS ürün. 3100 TL'ye 165 Hz 0.5 MS ips urun mevcut. Şimdiye kadar çok kişiye aldirdik olumsuz yorum gelmedi.
Lenovo G24-20 : https://www.hepsiburada.com/lenovo-g24-20-238-05ms-144-hz-hdmidisplay-amd-freesync-premium-ips-panel-wled-gaming-monitr-66cfgac1tk-p-HBCV00002QYDVL?magaza=GTI+Bilişim&url_src=and-product-detail
Pivot özellik için kendimi sıkıntıya sokmalımıyım bilmiyorum ekipman parası boşa düşüyor en doğrusu sizin attığınız almamAnladım sanırım siz pivot özellikli bir ürün istiyorsunuz. Eğer öyle bir isteğiniz varsa Asusu alabilirsiniz.
Bütçe ve seçeneklerinize göre yönelim sağlayabilirsiniz. Dediğiniz gibi çok onemli değilse ekipmanlariniza ayırın o bütçeyiPivot özellik için kendimi sıkıntıya sokmalımıyım bilmiyorum ekipman parası boşa düşüyor en doğrusu sizin attığınız almam
165 hz 0.5 MS bahsettiğiniz monitör hangisiVa panelli asuslarda sorun var ama sizinki ips panel zaten çok problemli değildir. Fiyatı gereksiz pahalı. 144 Hz 1 MS ürün. 3100 TL'ye 165 Hz 0.5 MS ips urun mevcut. Şimdiye kadar çok kişiye aldirdik olumsuz yorum gelmedi.
Lenovo G24-20 : https://www.hepsiburada.com/lenovo-g24-20-238-05ms-144-hz-hdmidisplay-amd-freesync-premium-ips-panel-wled-gaming-monitr-66cfgac1tk-p-HBCV00002QYDVL?magaza=GTI+Bilişim&url_src=and-product-detail
Ben 1 hafta kullanıp iade ettim bunu tavsiye etmiyorum. Pivot ve ips takıntınız falan yoksa https://www.hepsiburada.com/philips...aza=DEY+ELEKTRONİK&url_src=and-product-detail 'e bakabilirsiniz. Va panel ve 6 w dahili hoparlör ile geliyor. Asus'un IPS panelinden çok daha iyi olduğunu söyleyebilirim. Tabii mükemmel ürün diye bir şey yok sizin bütçeniz ve beklentileriniz belirleyici.Asus TUF VG249Q 23.8″ 144Hz 1ms.
3800 TL güncel fiyat akşamki pchocası sistemine baktıktan sonra bunu almayı düşünüyorum sizce alınır mı eksi ve artı yönleri neler açıklarsanıx sevinirim
Açıkçası kafama çok yattı hoparlör arıyordum 165 hz olması gayet güzel ancak neden bu kadar ucuz anlayamadımBen 1 hafta kullanıp iade ettim bunu tavsiye etmiyorum. Pivot ve ips takıntınız falan yoksa https://www.hepsiburada.com/philips-24m1n3200vs00-24-fhd-165hz-1ms-va-gaming-monitor-p-HBCV00002TN5AC?magaza=DEY+ELEKTRONİK&url_src=and-product-detail 'e bakabilirsiniz. Va panel ve 6 w dahili hoparlör ile geliyor. Asus'un IPS panelinden çok daha iyi olduğunu söyleyebilirim. Tabii mükemmel ürün diye bir şey yok sizin bütçeniz ve beklentileriniz belirleyici.
Paylaştığım Lenovo ürün .165 hz 0.5 MS bahsettiğiniz monitör hangisi
Paylaştığınız 144 ve arkadaşın attığı 165 hz monitör nasılP
Paylaştığım Lenovo ürün .
EkranAçıkçası kafama çok yattı hoparlör arıyordum 165 hz olması gayet güzel ancak neden bu kadar ucuz anlayamadım
Çok uygun değil bence 24" bir monitör en fazla 2000 TL olmalı ama memlekette herşeyin fiyatı maalesef uçuk .Açıkçası kafama çok yattı hoparlör arıyordum 165 hz olması gayet güzel ancak neden bu kadar ucuz anlayamadım
Anladım teşekkürler ikisi arasında tercihi bana kalmış artık bugünki sisteme yetişelim duruma göre artık tekrardan buralarda dolanırımEkran
Çok uygun değil bence 24" bir monitör en fazla 2000 TL olmalı ama memlekette herşeyin fiyatı maalesef uçuk .
Ancak arkadaşların tavsiye ettiği Lenova bayağı gidiyor daha iyi bir tercih olabilir ancak ben ayrıca hoporler almak istemediğim için Philips kalitesine güvenerek aldım sesi oldukça yeterli.
Eksi yani IPS değil ancak tek başına panel tipi bir anlam ifade etmiyor zaten. Kaliteli va panel vasat bir IPS'den çok daha iyi olabilir bizzat kendim yaşadım. Onun dışında ekran aşağı yukarı -5 ve +20 eğiliyor ancak konumu sabit ekranın konumunu aşağı ve yukarı taşıma olan özelliği olan modeli 3500 TL civarında o kadar farka değeceğini düşünmediğim için bunu aldım geçtim.
Hacım kusura bakma çok soru sordum PC hocası son sistemine bu monitör alınır dimi herhangi bi sorun yaşamamMonitörü aldıktan sonra 165 Hz yapabiliyorsunuz. İPS panel tercihimdir. Arkadaşın paylaştığı ürün VA panel. İsterseniz onu da alabilirsiniz.
Ekli dosyayı görüntüle 7480
Sorun olmaz merak etme.Hacım kusura bakma çok soru sordum PC hocası son sistemine bu monitör alınır dimi herhangi bi sorun yaşamam
Verdim siparişi sağolasınSorun olmaz merak etme.
Hayırlı olsun, güle güle kullan.Verdim siparişi sağolasın
Sistem 2k performansı olan bir sistem olacak. Bütçen el veriyorsa 2k monitör de önerebilirim.Hacım kusura bakma çok soru sordum PC hocası son sistemine bu monitör alınır dimi herhangi bi sorun yaşamam