Asus N752VX Laptop Hakında Yardım Almak İstiyorum

dalgakıran

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhabalar arkadaşlar hayırlı Ramazan'larınız olsun,aranıza yeni katıldım.
İsmim Furkan 21 yaşındayım Anadolu Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri bölümü okuyorum.
Yeni PC aldım,Asus N752VX açıkçası alma amacım oyun oynamak için değildi.Sadece PC üzerinde rahatlıkla,kasmadan gezineyim günlük işlerimi yapayım diye aldım.
Şimdi ise düşünüyorum acaba aldığım PC güncel oyunları çalıştırır mı? Uzun zamandır oyun oynamadığım için oyun konularında hangi sistemler gereklidir bilmiyorum.
Hem tanışmak hem de bu konu hakkında yardımcı olmanızı bekliyorum.
İyi günler... :blush: 

onur.firatt

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
RE: Hem tanışmak hem yardım almak

Öncelikle merhaba ben de tanıştığıma memnun oldum. Ekran kartında biraz düşük kalmış işlemci ve Ram konusunda bir problem yok işlemci gayet iyi bir işlemci. Bu arada ne kadara aldınız? Gta V gibi bir oyunda nadir olarak 50 FPS in altına düşüyor yüksek ayarlarda bu da çok güzel bir değer bu demek oluyor ki piyasada bir çok oyunu yüksek ayarlarda akıcı oynayabilirsiniz. Güncel bir ekran kartlı laptop önerirdim 1050 veya 1050 Ti olan ama yine de hayırlı olsun.

KS

dalgakıran

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Teşekkür ederim,söylemesi ayıp 4.745 TL'ye aldım.
Aldığım zaman kısa bir sürelik indirim vardı şu an daha pahalanmış.
Açıkçası mağazayı gezerken 2 PC arasında kaldım,biri konuda bahsettiğim satın aldığım PC diğeri ise ASUS N552VW.
ASUS N552VW nin avantajı sadece ekran kartındaydı,ekran kartı ise GTX960M
Benim aldığım PC olan ASUS N752VX Ram ve İnç olarak avantajlı.400 TL kadar diğerine göre daha pahalıydı açıkçası fazla düşünmeden karar verip aldım eğer ikilemde kalsaydım aklım karışırdı hiç PC almaya karar veremezdim.Benim aldığım PC'nin ekran kartı ise GTX950M.
Size sormak istiyorum acaba GTX950M ile GTX960M nin arasında çok bir fark var mıdır? Bu fiyat bu PC için değer mi? Ekran kartı ise sıkıntı olur mu oyunlar için?
Cevabınız için teşekkürler.

onur.firatt

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Rica ederim keşke almadan önce foruma konu açsaydınız. Aşağıda paylaştığım laptop ve fiyatı tam bir fiyat performans ürünü tek dezavantajı ise yatarak falan film izleyemiyorsunuz ekran açıları biraz dar ama özellik bakımından canavar.
TIKLAYIN

GTX 960m da ise ortalama %20 lik bir performans artışı var GTX 950m e göre.

KS

dalgakıran

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hmm gösterdiğiniz ürün de gayet güzelmiş.Dell de düşünmüştüm açıkçası fakat DVD player olmadığı için onu eledim.
Açıkçası güncel oyunları çalıştırır mı diye düşününce foruma konu açıp sormak aklıma geldi,elbet almadan önce de danışmakta,bilgi almakta fayda var.
PC almadan önce ekran kartına bakarak değil de inç,ram,işlemci gibi hususlara bakarak karar verdim.Uzun zamandır oyun oynamıyordum oyun oynama isteği bu gün aklıma geldi :)  Ve PC'de çok sinema filmi izlediğim için de ekran açısı önemli benim için.Bu husus siz söyleyince aklıma geldi. :)
Vakit ayırdığınız için teşekkürler.

onur.firatt

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Rica ederim ne demek klişe ama bu devirde DVD mi kaldı :) Diğer konularda ise düşünceniz doğru oyun odaklı almamışsınızdır ama bu sistemde oyun oynanmayacağı anlamına gelmez şuan piyasada testlerde en çok kullanılan oyun GTA V ve bu oyunda 50 FPS güzel bir değer bu oyun için nadir düşüyor. Piyasada ki çoğu oyunu yüksek ayarlarda akıcı oynarsınız bazıları sıkıntı çıkarır ama bunlar genellikle oyun senkranizasyonunda sıkıntı olanlarda mevcut.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri