- Tepki
- 0
1 hafta önce GamingGenTR den PC Hocası GG10 sipariş ettim. Fotoğrafta ASUS A21 PLUS Kasa var renkleri mavi kargom geldi ama renkler sarı ve ben bunu değiştiremiyorum. Nasıl değiştiririm yardımcı olur musunuz?
Anakartınızda herhangi RGB socketi bulunmadığından yazılım üzerinden kontrol edilme şansı maalesef bulunmuyor ek olarak normal şartlarda kasada kontrolcüde bulunmuyor ancak biz kasadaki RGB’lerin çalışması için RGB bir hub koyuyoruz standart çalışma işlemleri için bilginize.Kasa fanları ARGB yani renkleri ve hız ayarlanabiliyor. Anakartta RGB girişi varsa bağlantı yapıldıysa değişir. Anakartta RGB girişi yoksa fan kontrolcü ile bağlantı yapıp kumandasından renklerini değiştirebilirsin. Asus Armoury proğramından deneyin renkler değişmiyorsa bağlantı yapılmak zorunda. İşaretlediğim butonları kontrol edin.Ekli dosyayı görüntüle 41223
![]()
PC HOCASI-GG10 / AMD Ryzen 5 5600 MPK / ASUS Dual GeForce RTX 4060 V2 BULK OC 8GB / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
PC HOCASI-GG10 Powered by Asus temasıyla hazırlanmış bir sistem tavsiyesidir. ASUS RTX 4060 8GB ekran kartı ile oluşturulmuştur.www.gaming.gen.tr
RGB hub ile fan kontrolcüsü aynı işlevi yapıyor koymaları güzel birşey. Sistemi montaj yapılı olarak aldıysanız kendileri bağlamıştır kasanın yan kapağını açtığınızda kablolu kısımda gözükür kibrit kutusu büyüklüğünde bir parça. Montajı kendiniz yaptıysanız kasanın içinde çıkıyor gözden kaçırmış olabilirsiniz bağlantısını yapmanız gerekli. Koymadılarsa almanız gerekli.Teknik ekipten böyle bir mesaj aldım sence ne yapmalıyım? Manuel olarak kasa içinde değiştirilebilir mi
Anakartınızda herhangi RGB socketi bulunmadığından yazılım üzerinden kontrol edilme şansı maalesef bulunmuyor ek olarak normal şartlarda kasada kontrolcüde bulunmuyor ancak biz kasadaki RGB’lerin çalışması için RGB bir hub koyuyoruz standart çalışma işlemleri için bilginize.
Anakartınızda herhangi RGB socketi bulunmadığından yazılım üzerinden kontrol edilme şansı maalesef bulunmuyor ek olarak normal şartlarda kasada kontrolcüde bulunmuyor ancak biz kasadaki RGB’lerin çalışması için RGB bir hub koyuyoruz standart çalışma işlemleri için bilginize.
Teknik ekip mesajı
Onlar koyduklarını söyledi eve gidip kasayı açarsam bu sorunu çözer miyim içindenRGB hub ile fan kontrolcüsü aynı işlevi yapıyor koymaları güzel birşey. Sistemi montaj yapılı olarak aldıysanız kendileri bağlamıştır kasanın yan kapağını açtığınızda kablolu kısımda gözükür kibrit kutusu büyüklüğünde bir parça. Montajı kendiniz yaptıysanız kasanın içinde çıkıyor gözden kaçırmış olabilirsiniz bağlantısını yapmanız gerekli. Koymadılarsa almanız gerekli.
Gidince kontrol edin duruma göre çözüm bulunur.Onlar koyduklarını söyledi eve gidip kasayı açarsam bu sorunu çözer miyim içinden
Kasanın içine baktığımda ana kartın hemen solunda manuel olarak color design style tuşları bağlıydı oradan değiştirdim çok teşekkürler..Gidince kontrol edin duruma göre çözüm bulunur.