Yardım Asus Plus A21 Fanların Rengi Değişmiyor

ersinnaltay

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
1 hafta önce GamingGenTR den PC Hocası GG10 sipariş ettim. Fotoğrafta ASUS A21 PLUS Kasa var renkleri mavi kargom geldi ama renkler sarı ve ben bunu değiştiremiyorum. Nasıl değiştiririm yardımcı olur musunuz?

narcotic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
248
Kasa fanları ARGB yani renkleri ve hız ayarlanabiliyor. Anakartta RGB girişi varsa bağlantı yapıldıysa değişir. Anakartta RGB girişi yoksa fan kontrolcü ile bağlantı yapıp kumandasından renklerini değiştirebilirsin. Asus Armoury proğramından deneyin renkler değişmiyorsa bağlantı yapılmak zorunda. İşaretlediğim butonları kontrol edin.
armoury crate.jpg

KS

ersinnaltay

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Teknik ekipten böyle bir mesaj aldım sence ne yapmalıyım? Manuel olarak kasa içinde değiştirilebilir mi

Anakartınızda herhangi RGB socketi bulunmadığından yazılım üzerinden kontrol edilme şansı maalesef bulunmuyor ek olarak normal şartlarda kasada kontrolcüde bulunmuyor ancak biz kasadaki RGB’lerin çalışması için RGB bir hub koyuyoruz standart çalışma işlemleri için bilginize.

Kasa fanları ARGB yani renkleri ve hız ayarlanabiliyor. Anakartta RGB girişi varsa bağlantı yapıldıysa değişir. Anakartta RGB girişi yoksa fan kontrolcü ile bağlantı yapıp kumandasından renklerini değiştirebilirsin. Asus Armoury proğramından deneyin renkler değişmiyorsa bağlantı yapılmak zorunda. İşaretlediğim butonları kontrol edin.Ekli dosyayı görüntüle 41223
Anakartınızda herhangi RGB socketi bulunmadığından yazılım üzerinden kontrol edilme şansı maalesef bulunmuyor ek olarak normal şartlarda kasada kontrolcüde bulunmuyor ancak biz kasadaki RGB’lerin çalışması için RGB bir hub koyuyoruz standart çalışma işlemleri için bilginize.

Teknik ekip mesajı

narcotic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
248
Teknik ekipten böyle bir mesaj aldım sence ne yapmalıyım? Manuel olarak kasa içinde değiştirilebilir mi

Teknik ekip mesajı
RGB hub ile fan kontrolcüsü aynı işlevi yapıyor koymaları güzel birşey. Sistemi montaj yapılı olarak aldıysanız kendileri bağlamıştır kasanın yan kapağını açtığınızda kablolu kısımda gözükür kibrit kutusu büyüklüğünde bir parça. Montajı kendiniz yaptıysanız kasanın içinde çıkıyor gözden kaçırmış olabilirsiniz bağlantısını yapmanız gerekli. Koymadılarsa almanız gerekli.

KS

ersinnaltay

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
RGB hub ile fan kontrolcüsü aynı işlevi yapıyor koymaları güzel birşey. Sistemi montaj yapılı olarak aldıysanız kendileri bağlamıştır kasanın yan kapağını açtığınızda kablolu kısımda gözükür kibrit kutusu büyüklüğünde bir parça. Montajı kendiniz yaptıysanız kasanın içinde çıkıyor gözden kaçırmış olabilirsiniz bağlantısını yapmanız gerekli. Koymadılarsa almanız gerekli.
Onlar koyduklarını söyledi eve gidip kasayı açarsam bu sorunu çözer miyim içinden

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri