Oc yapmayacaksan yeterliAsus prime a320m-k ana karti ile ryzen 5 5600 rx6750 xt ile ana kart bir sikinti yasar mi cevaplarsaniz sevinirim
Öncelikle bios güncellemesi gerekir, ryzen 3000 serisi işlemci lazım yani elinizde işlemci yoksa güncelleyemezsiniz ve çalışmaz, ikincisi çalışsa bile anakart o sisteme çok düşük kalmış, üzerinden belli bir akım geçecek neticede, a320ler ile b450 ler arasında bile baya fark var, yan yana koyduğunuzda katmanlarına bakarak anlayabilirsiniz farkı. Bu yüzden a320 almanız pek sağlıklı olmaz. Ben kendi b450'me bile güvenmiyorum. Kaliteli bir b450 veya b550 öneririm.Asus prime a320m-k ana karti ile ryzen 5 5600 rx6750 xt ile ana kart bir sikinti yasar mi cevaplarsaniz sevinirim
Oc ne demek bilgisizim ekran karti zaten 12 gb bi ekran karti oc de yaziyor 6750xt bilgilendirirsen sevnirimOc yapmayacaksan yeterli
Oc hız aşırtma demek. Yani voltaj değerleriyle manuel oynayarak stok performansın üzerine çıkarmaktır. Üstteki mesajımı dikkate alırsanız anakartın o işlemciyi taşımak için zayıf olduğunu geçtim, şuan ayrı ayrı sitelerden alıp birleştirdiğinizde pc açılmayacak, çünkü 5000 serisi desteği bios güncellemesi ile geliyor. Eski sistemini işlemci ekran kartı upgrade yapacam bütçem suanlık yok gibi ise olay, bios güncellemesini yapın ondan sonra idareten iyi bir soğutucu ile kullanabilirsiniz yeni bir anakart alana kadar.Oc ne demek bilgisizim ekran karti zaten 12 gb bi ekran karti oc de yaziyor 6750xt bilgilendirirsen sevnirim