Soru Asus Prime B650M-A Wifi Ii Anakart Ve Işlemcim Uygun Mudur ?

ruxleth

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Merhaba arkadaşlar,
Başlıkta da belirttiğim anakarta sahibim ve yeni bir işlemci alacağım yakın zamanda. Ryzen 7 7800x3d yahut ryzen 7 9800x3D almayı düşünüyorum stoklar çoğaldığında. Ancak anakartı indirim fırsatındayken almıştım birkaç ay önce ve yatağın altında duruyor öylece. 9800x3d alsam anakartımın işlemciyi besleme konusunda herhangi bir sıkıntısı olur mu? Herhangi bir uyumsuzluk ya da dar boğaz yaşatır mı güç anlamında ?

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,257
Merhaba arkadaşlar,
Başlıkta da belirttiğim anakarta sahibim ve yeni bir işlemci alacağım yakın zamanda. Ryzen 7 7800x3d yahut ryzen 7 9800x3D almayı düşünüyorum stoklar çoğaldığında. Ancak anakartı indirim fırsatındayken almıştım birkaç ay önce ve yatağın altında duruyor öylece. 9800x3d alsam anakartımın işlemciyi besleme konusunda herhangi bir sıkıntısı olur mu? Herhangi bir uyumsuzluk ya da dar boğaz yaşatır mı güç anlamında ?
Sıcak çalışır mosfet soğutucuları yetersiz.

KS

ruxleth

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Bendeki revize edilmiş 2.versiyon. İlk modele nazaran iyileştirilmiş incelemelere göre. Ona rağmen mi sıkıntı olur sizce? 4070 TI Super'e geçmeyi düşünüyorum 5000 serisini bekleyemezsem. Ne tavsiye edersiniz ?

Vadbavv

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
202
Merhaba arkadaşlar,
Soğutması yetersiz o tarz işlemcileri önermem. Mosfet soğutucuları çok ama çok yetersiz.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri