Rof Strix Falcion'u dolar kuru 15.70 seviyesindeyken bize orta seviye mekanik klavye fiyatı ile buluşturan Pc Hocası'na teşekkür ederim.
Hocamız sayesinde aldığım ürün hakkında birkaç yorum yapayım , belki ileride almayı düşünenler konusunda faydalı olur yazdığım birkaç kelime.
Ürünün artıları ;
Kompakt ,
Kolay taşınabilir ,
Yazım hissiyatı çok iyi ,
Dokunmatik hassasiyeti çok iyi ,
Rgb aydınlatması orta üst düzey denilebilir (eğer klavyenin dış yan kasasında akar argb şerit olsaydı muhteşem olurdu) ,
Yazılıma ihtiyaç duymadan klavye üzerinden rgb ışıklandırma ayarlanabilmesi, ışık şiddetinin ayarlanabilmesi ve minicik dahi olsa klavye üstünde fn tuşu ile birçok kısayola sizi ulaştırması ,
Pil ömrü , bataryasının emsallerinden çok daha uzun süre dayanması.
Ürünün eksileri;
Yazılımı (çok kötü çalışıyor hele son güncellemeden sonra iyice kötü duruma geldi ki Windows dilini ingilizce yapmazsanız eğer klavyeyi hiç görmüyor) ,
Ben 131 dolar bandında satılan bir ürün için bilek desteği beklerdim ya da daha sonradan satın alınabilen bilek desteği olsun isterdim ,
Tuşlarda yay sesi mevcut baya baya yay sesi var fakat kötü yay sesi değil,
Şarj süresi Type C ile bağlandığında bile çok uzun , çok geç şarj oluyor ürün.
Fiyatı (131 dolar ,tl kısmına hiç değinmiyorum çünkü şu anki kur ile birlikte 2300 ü aşmış durumda )
Su geçirmezlik özelliği beklerdim bu fiyatta satılan bir ürün için.
Bu yazı da Rog Falchion ile yazıldı
, yazımı gayet keyifli. Alma imkanı olan ya da forumu takip edip almış olan herkese keyifli kullanımlar dilerim.
Ayrıca bu şekilde inceleme yaparsanız Asus size 100 tl geri ödeme alacaksınız bilginiz olsun. Keyifli forumlar.
Hocamız sayesinde aldığım ürün hakkında birkaç yorum yapayım , belki ileride almayı düşünenler konusunda faydalı olur yazdığım birkaç kelime.
Ürünün artıları ;
Kompakt ,
Kolay taşınabilir ,
Yazım hissiyatı çok iyi ,
Dokunmatik hassasiyeti çok iyi ,
Rgb aydınlatması orta üst düzey denilebilir (eğer klavyenin dış yan kasasında akar argb şerit olsaydı muhteşem olurdu) ,
Yazılıma ihtiyaç duymadan klavye üzerinden rgb ışıklandırma ayarlanabilmesi, ışık şiddetinin ayarlanabilmesi ve minicik dahi olsa klavye üstünde fn tuşu ile birçok kısayola sizi ulaştırması ,
Pil ömrü , bataryasının emsallerinden çok daha uzun süre dayanması.
Ürünün eksileri;
Yazılımı (çok kötü çalışıyor hele son güncellemeden sonra iyice kötü duruma geldi ki Windows dilini ingilizce yapmazsanız eğer klavyeyi hiç görmüyor) ,
Ben 131 dolar bandında satılan bir ürün için bilek desteği beklerdim ya da daha sonradan satın alınabilen bilek desteği olsun isterdim ,
Tuşlarda yay sesi mevcut baya baya yay sesi var fakat kötü yay sesi değil,
Şarj süresi Type C ile bağlandığında bile çok uzun , çok geç şarj oluyor ürün.
Fiyatı (131 dolar ,tl kısmına hiç değinmiyorum çünkü şu anki kur ile birlikte 2300 ü aşmış durumda )
Su geçirmezlik özelliği beklerdim bu fiyatta satılan bir ürün için.
Bu yazı da Rog Falchion ile yazıldı
Ayrıca bu şekilde inceleme yaparsanız Asus size 100 tl geri ödeme alacaksınız bilginiz olsun. Keyifli forumlar.