Asus Rog Falchion İnceleme

BatuhanKLC

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
757
Rof Strix Falcion'u dolar kuru 15.70 seviyesindeyken  bize orta seviye mekanik klavye fiyatı ile buluşturan Pc Hocası'na teşekkür ederim.
Hocamız sayesinde aldığım ürün hakkında birkaç yorum yapayım , belki ileride almayı düşünenler konusunda faydalı olur yazdığım birkaç kelime.
Ürünün artıları ;
Kompakt ,
Kolay taşınabilir ,
Yazım hissiyatı çok iyi ,
Dokunmatik hassasiyeti çok iyi ,
Rgb aydınlatması orta üst düzey denilebilir (eğer klavyenin dış yan kasasında akar argb şerit olsaydı muhteşem olurdu) ,
Yazılıma ihtiyaç duymadan klavye üzerinden rgb ışıklandırma ayarlanabilmesi, ışık şiddetinin ayarlanabilmesi ve minicik dahi olsa klavye üstünde fn tuşu ile birçok kısayola sizi ulaştırması ,
Pil ömrü , bataryasının emsallerinden çok daha uzun süre dayanması.
Ürünün eksileri;
Yazılımı (çok kötü çalışıyor hele son güncellemeden sonra iyice kötü duruma geldi ki Windows dilini ingilizce yapmazsanız eğer klavyeyi hiç görmüyor) ,
Ben 131 dolar bandında satılan bir ürün için bilek desteği beklerdim ya da daha sonradan satın alınabilen bilek desteği olsun isterdim ,
Tuşlarda yay sesi mevcut baya baya yay sesi var fakat kötü yay sesi değil,
Şarj süresi Type C ile bağlandığında bile çok uzun , çok geç şarj oluyor ürün.
Fiyatı (131 dolar ,tl kısmına hiç değinmiyorum çünkü şu anki kur ile birlikte 2300 ü aşmış durumda ) 
Su geçirmezlik özelliği beklerdim bu fiyatta satılan bir ürün için.

Bu yazı da Rog Falchion ile yazıldı ;) , yazımı gayet keyifli. Alma imkanı olan ya da forumu takip edip almış olan herkese keyifli kullanımlar dilerim.

Ayrıca bu şekilde inceleme yaparsanız Asus size 100 tl geri ödeme alacaksınız  bilginiz olsun. Keyifli forumlar.

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,368
Cvp: Asus Rog Falchion İnceleme

Hayırlı olsun öncelikle. O fiyat bandında gerçekten herkes için güzel oldu :)

Yazılım konusuna kesinlikle katılıyorum. Armoury Create yazılımı çok stabil çalışmıyor. Her şeyi iyi yapan ROG neden yazılıma müdahale etmedi onu da anlamadım açıkçası.

Slash

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Cvp: Asus Rog Falchion İnceleme

merhaba bende de aynı klavyeden var 100 tl geri ödeme hakkında biraz daha bilgi verirseniz sevinirim

KS

BatuhanKLC

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
757
RE: Cvp: Asus Rog Falchion İnceleme

OceanLaB' Alıntı:
Hayırlı olsun öncelikle. O fiyat bandında gerçekten herkes için güzel oldu :)

Yazılım konusuna kesinlikle katılıyorum. Armoury Create yazılımı çok stabil çalışmıyor. Her şeyi iyi yapan ROG neden yazılıma müdahale etmedi onu da anlamadım açıkçası.

Beti arttırarak ilerleyim, kendi rgb geçişlerimi yaptım ve Armoury Create attım artık windows dili ingilizce olsa dahi hiçbir şekilde makro vb atama yapamıyorum  :exclamation:

Slash' Alıntı:
merhaba bende de aynı klavyeden var 100 tl geri ödeme hakkında biraz daha bilgi verirseniz sevinirim

https://www.asus.com/events/promotions/tr/rate-your-gear-tr/terms? 
Linki bıraktım yukarıya , gerekli olan herşey yazıyor.
Bir inceleme yazıp link bırakmanız gerekicek onun dışında istenen şeyler belli, swift kodu ıban , isim soy isim , ürün faturası gibi şeyleri dolduruyorsunuz size bir onay maili geliyor ardından ödemeniz 30 iş günü içinde ödemenizi yapıyorsunuz.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri