- Tepki
- 6
öncelikle iyi günler dilerim. sistemimi aşağıda belirttim. 1 hafta önce Asus vg27wq modelli mönitörü aldım aşırı ama çok aşırı derecede ghosting vardı. İade işleriyle uğraşıyorum şuan.
Aranızda ASUS ROG STRIX 27" XG27AQ modeli kullanan arkadaşlar varmı? Varsa tecrubelerini paylaşırlarsa çok sevinirim. Ben bir daha ghostin işleriyle uğraşmamak için sağlam bir ürün arıyorum.
İlk aldığım ürün va paneldi. Bu sefer ips modelli bir monitör arıyorum linki aşağıya bıraktım. Öneriniz nelerdir. Bu monitörde beni pişman edermi.
sistem :
rx6800
r7 5800x3d
Aranızda ASUS ROG STRIX 27" XG27AQ modeli kullanan arkadaşlar varmı? Varsa tecrubelerini paylaşırlarsa çok sevinirim. Ben bir daha ghostin işleriyle uğraşmamak için sağlam bir ürün arıyorum.
İlk aldığım ürün va paneldi. Bu sefer ips modelli bir monitör arıyorum linki aşağıya bıraktım. Öneriniz nelerdir. Bu monitörde beni pişman edermi.
ASUS ROG STRIX 27" XG27AQ 170Hz 1ms 2xHDMI DP 2xUSB 3.0 HDR IPS WQHD Elmb-Sync G-Sync Gaming Monitör | ITOPYA
ASUS ROG STRIX 27" XG27AQ 170Hz 1ms 2xHDMI DP 2xUSB 3.0 HDR IPS WQHD Elmb-Sync G-Sync Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile XG27AQ ITOPYA'da
www.itopya.com
sistem :
rx6800
r7 5800x3d