ASUS ROG STRIX B450-F Gaming II vs Gigabyte B550 DS3H ?

HamzArslan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Sistemim:

Ryzen 5 5600.
RX 6700 XT.
ASUS ROG STRIX B450-F Gaming II mi Gigabyte B550 DS3h mı?
2x8 3200MHz RAM.

Sizce hangi anakartı almalıyım? İkisinin de fiyatı aynı.

Deniz Koloğlu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
145
asus rog almanı tavsiye ederim b450 ama dolu dolu özel seri bir anakart

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
Sistemim:

Ryzen 5 5600.
RX 6700 XT.
ASUS ROG STRIX B450-F Gaming II mi Gigabyte B550 DS3h mı?
2x8 3200MHz RAM.

Sizce hangi anakartı almalıyım? İkisinin de fiyatı aynı.
Rog gaming filan aklını görüntüsü ile çelmesin bilgisayar donanımların PCIe 4.0 destekli rog 3.0 ve ben Gigabyte b550 DS3H kullanıyorum görüntü sade ama donanım full eksiği yok ve PCIe 4.0 bir anakart bu anakartla donanımların amd olduğu için daha hızlı çalışacaktır SAM desteğiyle de tam uyumlu ve performanslı çalışacaktır işlemci doğrudan gpu nun belleklerine tam bir erişim sağlayacak ekran kartının performansı daha iyi olacak. :)

Son düzenleme:
KS

HamzArslan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Rog gaming filan aklını görüntüsü ile çelmesin bilgisayar donanımların PCIe 4.0 destekli rog 3.0 ve ben Gigabyte b550 DS3H kullanıyorum görüntü sade ama donanım full eksiği yok ve PCIe 4.0 bir anakart bu anakartla donanımların amd olduğu için daha hızlı çalışacaktır SAM desteğiyle de tam uyumlu ve performanslı çalışacaktır işlemci doğrudan gpu nun belleklerine tam bir erişim sağlayacak ekran kartının performansı daha iyi olacak. :)
hocam PCIE 3.0 Oyun performansı olarak artı sağlamıyor diye biliyorum , sadece ssd lerde ciddi bi zaman kazandırıyor diye biliyorum ama yine de b550 alacağım.

Teşekkür Ederim...

İkinci el mi alacaksınız?
hayır

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri