Asus Rog Strix Fusion Wireless Alınır Mı?

svjzib

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Arkadaşlar bu kulaklık hakkında çok bir şey bulamadım fps oyuncusuyum ses kasmak benim için çok önemli bu kulaklık alınır mı?

Stereo tercih etmemi söylediler ama asusun kablosuz stereo bir oyuncu kulaklığı yok hiç değilse çıkana kadar bunu kullanmayı düşünüyorum.

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Ayın Üyesi
Tepki
3,451
Arkadaşlar bu kulaklık hakkında çok bir şey bulamadım fps oyuncusuyum ses kasmak benim için çok önemli bu kulaklık alınır mı?

Stereo tercih etmemi söylediler ama asusun kablosuz stereo bir oyuncu kulaklığı yok hiç değilse çıkana kadar bunu kullanmayı düşünüyorum.
Amazon yorumlarını incelediğim de pek alınası durmuyor

Kulaklık tarafında Asus dan farklı marka tercih etmeni öneririm Asus kulaklık işini yapamamış

Enumanyamac

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Alınmaz hocam kısa sürede temassizlik ve USB bağlantısında sıkıntılar oluyor tecrübeyle sabit çok hassas kullanmama rağmen arızalandı servis sıfır ile değiştirdi tekrar arızalandı

Mehmet Erdoğan

Administrator
Admin
Tepki
796

ben fussion 300 ve 500 kullandım gerçekten çok kaliteli bir kulkalık tamamen premium

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri