ASUS ROG SWIFT 24.5" PG259QN 360Hz MÜ YOKSA BENQ ZOWIE XL2566K MI

Pikacuu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Hangi monitör tercih etmeliyim gönlüm benq den yana ama o kadar fiyat farkını hak ediyormu yardımcı olursanız sevinirim

Bayterek

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
245
Hangi monitör tercih etmeliyim gönlüm benq den yana ama o kadar fiyat farkını hak ediyormu yardımcı olursanız sevinirim
Hocam asusun monitörü bende var ancak benq daki coğu seçenek asusda yok eğer esporcu olmayı düşünüyosan veya hard bir oyuncuysan yayında açıyosan benqnun 360hzlik 0.5mslik monitörünü alabilirsin illa 360 hz istiyosan

Hocam o monitördeki özelliklere bakın ama şöle söliyeyim monitörde keskinleştirme ayarı yok bulanıklaştırmayı düşürmek için 240 hz düşürmek zorunda kalıyosunjz asusun modelimde ama benq da bu yok benqda daha fazla özellik olduğu için pahalı

Dediğim gibi hard oyuncuysa yayın açıyosan veya e sporcu olmak istiyosan benq ama öteki türlü asus

Muamma61

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
145

Hüsom

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
761
burada Asus alırdım ips panel önceliğim olurdu hem sıkıntı çıktığında Asus desteği daha iyi benq monitör arkadaşların da dediği gibi tryhard+ oynamak istiyorsan ama illaki YouTube Twitch ya da film felan da izlersin renkler için bence Asus

ama yerinde olsam ben allienware tercih ederdim hem fiyatı daha iyi her ikisinden hem 0.5ms 360hz fast ips bolca portu mevcut diğerlerini kafadan atardım bu monitör parasına göre diğerlerine kıyasla daha kaliteli

Son düzenleme:
KS

Pikacuu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Saolun arkadaşlar kararımı benqden yana kullanacağım teşekkür ederim yardımlarınız için

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri