Asus servis rezilliği

Sefa Tastemir

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Asus marka leptopumu servise gönderdim ve 20 günden sonra anakartta yetkisiz müdahale var diyerek benden 10000 tl gibi saçma sapan bir rakam istediler ama hiç bir sekilde içi açılmadi benim tarafimdan hic bir müdahale olmadi böyle bir saçmalık neden olur aklım almıyor cihaz zaten incelendi ve ona göre parça istendi sadece onlar cihazi actı şikayet etmeelimiyim yoksa bu saçmaliğı düzeltirlermi

Enes Yavuz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Cihaza siz müdahale etmediyseniz ve ilk sahibiydeniz 0 aldıysanız ürünü tüketici hakları mahkemesine gidebilirsiniz bu sayede para iadesi alabilir yada laptopu değiştirebilirsiniz.

KS

Sefa Tastemir

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
İlk sahibiyim ve alali 8 ay felan oldu neden böyle bir şey ortaya sürerler anlamış degilim zaten bu saçmalığı düzeltmezlerse sikayet edecegim

Enes Yavuz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Asus Türkiye servisi çok kötü gerçekten u konuda size %100 hak veriyorum bende Asus ile anakart ile ilgini bir konuda sorun yaşayıp tüketici hakları mahkemesine kadar gittim.Öncelikle ikna etmeye çalışın fakat bir şey değilmez ise mutlaka şikayet edin

KS

Sefa Tastemir

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Oncelikle ogrenciyim ve bu surec ne kadar surer bir an once bu durumun duzelmesini umut ediyorum

Enes Yavuz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Tüketici hakları mahkemesine başvurup sonuç çıkmasından bahsediyorsanız en az 3 ay sürer.Eğer asusun müşteri hizmetlerinden pc tamirinden bahsediyorsanız bunun bir süresi yok onlara bağlı malesef.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri